LIFESTYLE

GNTM: Το βίντεο με τον μεγάλο νικητή που έκλαιγε ασταμάτητα απο συγκίνηση

GNTM: Το βίντεο με τον μεγάλο νικητή που έκλαιγε ασταμάτητα απο συγκίνηση

DATA[

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο μεγάλος τελικός του GNTM. Νικητής και εμφανώς συγκινημένος ο Ηρακλής!
Στην πρώτη δοκιμασία, οι τέσσερις φιναλίστ κλήθηκαν να κάνουν πασαρέλα φορώντας δημιουργίες τριών ελληνικών brand περπατώντας στο catwalk μαζί με 15 παλιούς συμπαίκτες τους. Μετά το τέλος της πρώτης δοκιμασίας αποκάλυψαν στα 4 παιδιά που έμειναν πως τρεις θα είναι τελικά στο live του τελικού και ο πιο αδύναμος κρίκος απο την πρωτη δοκιμασία ήταν ο Αιμιλιάνο.

Τα τρία μοντέλα βρέθηκαν για την κρίσιμη φωτογράφηση του τελικού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου περπάτησαν στο Red Carpet έχοντας δίπλα τους την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Υπήρχε ωστόσο και δεύτερη δοκιμασία φωτογράφισης, όπου η Παρασκευή, Ανδρέας και Ηρακλής φωτογραφήθηκαν για να διαφημίσουν ένα premium ποτό κάνοντας πάρτυ.

Στην βαθμολογία της πρώτης φωτογράφησης πήρε κεφάλι ο Ηρακλής με 39 βαθμούς, ακολούθησε η Παρασκευή με 38 και ο Αντρέας με 37. Στην δεύτερη φωτογράφηση ο Ηρακλής πήρε μεγαλύτερο προβάδισμα συγκεντρώνοντας 4 δεκάρια με το αποτέλεσμα να γίνεται: Ηρακλής 79 βαθμοί, Παρασκευή 76 βαθμοί και Ανδρέας 72 βαθμοί. Τελικός κριτής ήταν το κοινό που έδωσε την Νίκη στον Ηρακλή στέλνοντας τον στους 95,2 βαθμούς, με την Βασιλική να ακολουθεί στους 87 βαθμούς και τον Ανδρέα στους 84,8.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top