ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και για το μέλλον του – «Η πιο δύσκολη της ζωής μου… Είτε πηγαίνει στην κόλαση» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και για το μέλλον του – «Η πιο δύσκολη της ζωής μου… Είτε πηγαίνει στην κόλαση» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Γκαγιάς Ζαχίντ, φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.vg.no

Μεταξύ άλλων, ο Ζαχίντ αναφέρεται στην παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, στην περιπέτεια κορωνοϊού που ταλαιπωρεί εδώ και μέρες όλους στην ομάδα, αλλά και στο πως βλέπει το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα με τις δηλώσεις Ζαχίντ, αναφέρει πως ο παίκτης είναι απομονωμένος από τη σύζυγο και τα παιδιά του, μιας και είναι θετικός στον κορωνοϊό. Είχε συμπτώματα με υψηλό πυρετό, ενώ έχει υποχωρήσει, εντούτοις, εξακολουθεί να είναι άρρωστος, μιας και νιώθει κούραση.

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του Ζαχίντ:

-«Δεν θα μπορούσε να τύχει κάτι χειρότερο από αυτό. Δεν βιώνουμε καλές μέρες αυτή τη στιγμή».

– «Η ομάδα ήταν εντελώς διαφορετική. Κανένας από τους παίκτες που έχω παίξει στο παρελθόν δεν ήταν εδώ, εκτός από μερικά παιδιά που είναι Κύπριοι. Η ενδεκάδα ήταν εντελώς διαφοροποιημένη. Κανένας από εμάς δεν έπαιξε μαζί την περασμένη σεζόν. Υπήρχαν πολλοί νέοι παίκτες. Και με τόσο μεγάλες αλλαγές, είτε πηγαίνει πολύ καλά η ομάδα, είτε πηγαίνει στην… κόλαση».

-«Δεν είναι μόνο η πιο δύσκολη περίοδος στην καριέρα μου. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου».

-«Θέλω να πάω σε ένα πρωτάθλημα και σε ομάδα που είναι πιο καλύτερα. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου και όχι τα λεφτά. Αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα προτιμούσα να μείνω στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και για το μέλλον του – «Η πιο δύσκολη της ζωής μου… Είτε πηγαίνει στην κόλαση» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top