ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Βροχή τα εξώδικα από τις Αρχές – Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Βροχή τα εξώδικα από τις Αρχές – Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

Στην καταγγελία 75 πολιτών και τριών υποστατικών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο έγιναν συνολικά 6.511 έλεγχοι παγκυπρίως.

Στη Λευκωσία έγιναν 2.179  έλεγχοι και υπήρξαν 18 καταγγελίες πολιτών. Στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 2.065 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 17 πολίτες και ένα υποστατικό.
 
Στη Λάρνακα έγιναν 593 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 9 πολίτες, ενώ στην Πάφο έγιναν 779 έλεγχοι και έγιναν δύο καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών και 15 καταγγελίες πολιτών.
 
Στην επαρχία Αμμοχώστου έγιναν 726 έλεγχοι και υπήρξαν 15 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην επαρχία της Μόρφου διενεργήθηκαν 213 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης.
 
Έγιναν, επίσης, 11 έλεγχοι από τη Λιμενική Αστυνομία χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.