Τους έλεγε ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ;

Τους έλεγε ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ;

Παρακολουθώντας το μπαράζ δηλώσεων και αντιδηλώσεων τις τελευταίες ώρες, για την πολύκροτη υπόθεση των καταγγελιών Παπασταύρου, μου έκανε εντύπωση ότι ο πρόεδρος των πρασίνων είχε τετ-α-τετ για 4,5 ώρες με μέλος της επιτροπής δεοντολογίας. 

Απλή ερώτηση: Για τόσες πολλές ώρες είναι δυνατόν, να αράδιαζε αρλούμπες και κουβέντες του καφενέ, ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας;

Όπως ανάφερα και σε προηγούμενο σημείωμα, όσα μπορούν να δημοσιοποιηθούν (και δεν προκύπτει νομικό ζήτημα), απ’ αυτά που ανέφερε στην Επιτροπή, καλό θα είναι να τα πληροφορηθεί (σε κάποια στιγμή) η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη.

Π.Χ. 

The post Τους έλεγε ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE