Σενάρια από Ισραήλ – Κι άλλος μνηστήρας για παίκτη της Ανόρθωσης!

Σενάρια από Ισραήλ – Κι άλλος μνηστήρας για παίκτη της Ανόρθωσης!

Νέο δημοσίευμα από το Ισραήλ για το μέλλον του Ισραηλινού μέσου της Ανόρθωσης, Ντορ Μίχα.

Μετά τα δημοσιεύματα προηγούμενων εβδομάδων για Μπειτάρ αυτή τη φορά η ιστοσελίδα one.co.il (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αναφέρει ότι η Μπνέϊ Γεχούντα έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 28χρονο της Κυρίας.

Μάλιστα μόλις πρόσφατα η Γεχούντα άλλαξε προπονητή με τον Όρι Γκούτμαν να αναλαμβάνει και όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα η ομάδα του Ισραήλ κοιτάζει για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή με τον Μίχα ως υποψήφιο.

Δείτε επίσης: ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ… για Μίχα – Η ΚΙΝΗΣΗ που σκοπεύουν να κάνουν

The post Σενάρια από Ισραήλ – Κι άλλος μνηστήρας για παίκτη της Ανόρθωσης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE