ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ανόρθωση για το ματς με την Πάφος FC: «Έλεγχος αντιπάλου και στατιστικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση για το ματς με την Πάφος FC: «Έλεγχος αντιπάλου και στατιστικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης:

«Η 15η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος μας φέρνει να επιστρέφουμε στο γήπεδό μας για τον αγώνα με την Πάφος FC. Αυτό θα είναι και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας που θα χρησιμοποιηθεί VAR.

Μέσα από τους αριθμούς, θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την αναμέτρηση.

Βαθμολογία

Στην τρίτη θέση του πίνακα βρίσκεται η ομάδα μας με 27 βαθμούς που προέρχονται από οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Πάφος βρίσκεται στην έβδομη με 20 (5-5-4). Εντός έδρας ο απολογισμός μας είναι πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα και αυτό μας φέρνει στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Η Πάφος μετρά μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε εφτά αγώνες που έδωσε εκτός έδρας.

Γκολ

Το σκοράρισμα είναι ένας τομέας στον οποίο υπερέχουμε έναντι της Πάφου, αφού σκοράραμε 23 φορές έναντι 15. Είμαστε η τρίτη καλύτερη επίθεση και η Πάφος η έκτη. Σημαντικό και το γεγονός πως έχουμε σκοράρει στα 13 από τα 14 παιχνίδια που έχουμε δώσει. Η Πάφος το έκανε στα 10 από τα 14 παιχνίδια της. Στο αμυντικό κομμάτι, δεχθήκαμε γκολ και με τον Ερμή, κάτι που συμβαίνει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μας. Στο σύνολο δεχθήκαμε 13 γκολ, πέμπτη καλύτερη αμυντική επίδοση. Η Πάφος κράτησε το μηδέν σε εφτά αγώνες της και αφορά το στατιστικό τους εφτά από τους τελευταίους οκτώ. Τα 11 γκολ παθητικό είναι τέταρτη καλύτερη άμυνα.

Φόρμα

Μια ματιά στα τελευταία πέντε ματς των δυο ομάδων βρίσκει την Ανόρθωση με δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η Πάφος μετρά μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Τι έγινε στον πρώτο γύρο

Δυο φορές έχουμε ήδη αντιμετωπίσει φέτος την Πάφο και επικρατήσαμε και στις δυο με 1-0. Στον αγώνα του πρωταθλήματος το γκολ ήρθε στο φινάλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκριασβίλι.

Θυμηθείτε τι έγινε στον αγώνα:

Προϊστορία

Από το 2015 που η Πάφος FC αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, έχουμε αναμετρηθεί εννιά φορές στην κανονική περίοδο. Κερδίσαμε έξι φορές και φέραμε τρεις ισοπαλίες. Στα τέσσερα παιχνίδια που δώσαμε εντός έδρας φέραμε δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.

Συμμετοχές παικτών

Ο τερματοφύλακας Αρτούρ Ρούτκο είναι ο μοναδικός που ξεκίνησε βασικός σε όλους τους αγώνες της Πάφου. Ο Γκόρτον Σίλντενφελντ είναι ο μοναδικός παίκτης μας που μετρά 13 συμμετοχές ενδεκάδας στα 14 παιχνίδια που δώσαμε.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Νεοκλέους Νικόλας
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος».

The post Η Ανόρθωση για το ματς με την Πάφος FC: «Έλεγχος αντιπάλου και στατιστικά» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top