ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΠΑΝΙΟ με ΑΕΛ, έπρεπε να περάσουν… 14 ματς! – Ετοιμάζει δυναμική ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τη διαιτησία και το VAR

ΣΠΑΝΙΟ με ΑΕΛ, έπρεπε να περάσουν… 14 ματς! – Ετοιμάζει δυναμική ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τη διαιτησία και το VAR

Η ΑΕΛ έφυγε από το “Αμμόχωστος” με μία… ανεπιθύμητη ισοπαλία, αφού έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και έχασε την ευκαιρία για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αναμένει το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα του Απόλλωνα κόντρα στον Ερμή.

Βέβαια, μπορεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να ήταν ανεπιθύμητο, αλλά ήταν παλικαρίσιο, αφού η Λεμεσιανή ομάδα αγωνίστηκε για 61 λεπτά, χωρίς τις καθυστερήσεις με δέκα παίκτες και κατέθεσε την ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από μία “στημένη” φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή ισοπαλία, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ήταν μόλις η… πρώτη (!) στο φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΛ, αφού σε 13 αγωνιστικές (σσ. έχει αναβληθεί ως γνωστό το ματς με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής) είχε απολογισμό εννιά νίκες και τέσσερις ήττες!

Να προσθέσουμε επίσης, ότι στην ΑΕΛ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Θεουλή και οι πληροφορίες λένε ότι οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν δυναμική αντίδραση για να προλάβουν τα… χειρότερα που θα έρθουν με μαθηματική ακρίβεια με τη χρήση του περιβόητου VAR.

Ήδη πήραμε μία… πρώτη γεύση από τις δηλώσεις που έκανε στη Cytavision σε έντονο ύφος, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των “γαλαζοκιτρίνων”, Θεόδωρος Αντωνίου…

The post ΣΠΑΝΙΟ με ΑΕΛ, έπρεπε να περάσουν… 14 ματς! – Ετοιμάζει δυναμική ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τη διαιτησία και το VAR appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top