LIKE ONLINE

Το «X» τώρα και σε smart τηλεοράσεις - Ο Έλον Μασκ δίνει μια... πρόγευση

Το «X» τώρα και σε smart τηλεοράσεις - Ο Έλον Μασκ δίνει μια... πρόγευση

Ο Έλον Μασκ έδωσε μια πρόγευση από το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα του «X TV» αφού υποσχέθηκε να μετατρέψει την πλατφόρμα σε «εφαρμογή για τα πάντα» που θα είναι συμβατή με τις περισσότερες έξυπνες συσκευές.

Ο ιδρυτής της Tesla μοιράστηκε ένα τρέιλερ 12 δευτερολέπτων για την εφαρμογή στο X, πρώην γνωστό και ως Twitter, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το λογότυπο το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο:


Οι χρήστες θα μπορούν να μεταδίδουν βίντεο μεγάλου μήκους σε έξυπνες τηλεοράσεις μέσω της εφαρμογής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταδίδεται μέσω της Amazon και της Samsung.

«Σύντομα» είχε πει τότε ο Μασκ σε μια απάντηση στο X στην ανάρτηση ενός χρήστη ότι τα βίντεο μεγάλου μήκους της πλατφόρμας θα μπορούσαν να παρακολουθούνται απευθείας σε έξυπνες τηλεοράσεις.

Νωρίτερα, το Fortune ανέφερε ότι θα μπορούσε να μοιάζει με την εφαρμογή τηλεόρασης που προσφέρει το YouTube της Google. Επικαλέστηκε μια άγνωστη πηγή που ανέφερε ότι ο Μασκ είχε θέσει ως στόχο να ανταγωνιστεί το YouTube.

Η πλατφόρμα, η οποία αγωνίζεται να διατηρήσει τους διαφημιζόμενους εν μέσω αντιπαραθέσεων από τότε που την αγόρασε ο Μασκ το 2022, τόνισε τον περασμένο μήνα ότι θα επιτρέψει στους διαφημιζόμενους να προβάλλουν διαφημίσεις βίντεο δίπλα σε ορισμένους δημιουργούς περιεχομένου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top