ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H Λάτσιο «καθάρισε» τη Νάπολι

H Λάτσιο «καθάρισε» τη Νάπολι

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχαν οι «λατσιάλι» στο ντέρμπι με τη Νάπολι.

 

Η Λάτσιο πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο με 2-0 και διατηρήθηκε σε κοντινή απόσταση με την πρώτη τετράδα.

Στο 7ο λεπτό ο Λατσάρι σέντραρε από αριστερά και ο Ιμόμπιλε έκανε το γύρισμα από το πέναλτι αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι του Οσπίνα αλλά στο 9’ ο φορ της Λάτσιο βρήκε δίχτυα.  Ο Μάρουσιτς σέντραρε από αριστερά και ο Ιμόμπιλε με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 18’ ο Πετάνια άδειασε τον Χουντ και πάτησε περιοχή, γύρισε για τον Ρουίθ που έκανε τι σουτ και είδε τον Ρέινα να σώζει και στο 31’ το μακρινό σουτ του Καϊσέδο, έξυσε τα δοκάρια του Οσπίνα.

Στο 56ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έστρωσε στον Λουίς Αλμπέρτο που έκανε το 2-0 με όμορφο συρτό σουτ και στο 79’ το σουτ του Πετάνια πέρασε λίγο έξω.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου, Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε (85’ Πάτρικ), Μάρουσιτς, Εσκαλάντε (80’ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Λατσάρι, Σάβιτς (85’ Άκπα Άκπρο), Καϊσέδο (64’ Μουρίκι), Ιμόμπιλε (80’ Περέιρα)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Ρουί (64’ Γκουλάμ), Κουλιμπαλί (55’ Μανωλάς), Ντι Λορέντσο, Μπακαγιόκο (64’ Λομπότκα), Ζιελίνσκι Ρουίθ, Πολιτάνο (55’ Πολιτάνο), Πετάνια, Λοσάνο (74’ Μαλκουί)

SERIE A’-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Ολίμπικο

Πηγή: Aek365.org

The post H Λάτσιο «καθάρισε» τη Νάπολι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top