ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tριάρα και κορυφή για Ρεάλ!

Tριάρα και κορυφή για Ρεάλ!

Η Ρεάλ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Εϊμπάρ, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες κι έπιασε την Ατλέτικο και πάλι στην κορυφή.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά τουλάχιστον η Ρεάλ κερδίζει, σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα. Η «βασίλισσα» πέρασε με 3-1 από την έδρα της Εϊμπάρ, κυρίως χάρις στο εκρηκτικό της ξεκίνημα στο ματς και βρέθηκε και πάλι να συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την Ατλέτικο. Βέβαια η Ρεάλ έχει και δύο ματς παραπάνω από τους «ροχιμπλάνκος» αλλά και νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Ροδρίγο σήκωσε πανέμορφα για τον Μπενζεμά, ο Γάλλος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Εϊμπάρ, κατέβασε όμορφα και πλάσαρε για το 0-1. Μάλιστα στο 13’ ο Μπενζεμά άλλαξε όμορφα στα δεξιά με τον Βάσκεθ, έκανε και το γύρισμα στο πέναλτι και από εκεί ο Μόντριτς με πλασέ έγραψε το 2-0.

Η Ρεάλ είχε πατήσει γκάζι και στο 16’ ο Μόντριτς σέντραρε από δεξιά αλλά ο Μπενζεμά αστόχησε με κεφαλιά εξ επαφής και στο 27’ ο Κίκε με απίθανο φαλτσαριστό σουτ από τα 25 μέτρα, έκανε το 1-2.

Στο 36ο λεπτό, ο Μπενζεμά έφυγε ξανά στο όριο και σκόραρε αλλά αυτή τη φορά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μεντί έκανε από αριστερά το γύρισμα με τον Βάσκεθ να μη βρίσκει για λίγο την μπάλα με προβολή.

Στο 39ο λεπτό η προβολή του Μούτο από κοντά, έξυσε το δοκάρι του Κουρτουά, ενώ στο 45+1’ ο Λούκας Βάσκεθ πρόλαβε την έξοδο του Ντμίτροβιτς και τον πλάσαρε αλλά  ο Μπιγάς έσωσε στη γραμμή.

Στο 55’ ο Κουρτουά έσωσε μετά από σουτ του Ντιόπ, ενώ στο 68’ ο Κρόος έβγαλε μαγική μπαλιά, ο Ροδρίγο βρέθηκε μόνος με τον Ντμίτροβιτς αλλά πλάσαρε πάνω στα πόδια του. Στο 71’ η κεφαλιά του Μούτο πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 74’ το πανέμορφο φάουλ του Ασένσιο πέρασε λίγο έξω.

Στο 81’ η Εϊμπάρ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ράμος αλλά οι διαιτητές έκριναν πως δεν υπήρξε πρόθεση ενώ στο 90+1’ ο Ράμος πρόλαβε σωτήρια τον Μπιγάς. Και στο 90+2′ ο Βάσκεθ πάτησε περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-3.

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Μπιγάς, Αρμπίγια, Ροντρίγκες, Ντιόπ (82’ Σέρχιο Άλβαρες), Ινούι (72’ Πέδρο Λεόν), Εσπόσιτο, Πόθο, Κίκε (82’ Ουνάι Ντουφούρ), Μούτο, Χιλ

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Βαράν, Μεντί, Μόντριτς (74’ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Κρόος, Μπενζεμά, Βάσκεθ, Ροδρίγο (72’ Ασένσιο)

LA LIGA-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Ιπουρούα

Πηγή: Aek365.org

The post Tριάρα και κορυφή για Ρεάλ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top