ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λιλ και Παρί έπαιξαν για τη… Λιόν!

Λιλ και Παρί έπαιξαν για τη… Λιόν!

Στο 0-0 κόλλησαν Λιλ και Παρί και μοναδική κερδισμένη βγήκε η Λιόν.

 

Στο 0-0 κόλλησαν Λιλ και Παρί στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Ligue 1’ και η διαφορά τους παρέμεινε στον ένα βαθμό. Κερδισμένη η Λιόν που έπιασε τη Λιλ πλέον στην 1η θέση.

Στο 9ο λεπτό η Λιλ βγήκε στην κόντρα, οι Ικονέ, Μπαμπά και Μπουράκ άλλαξαν όμορφα αλλά ο Τούρκος αστόχησε μέσα από την περιοχή και στο 22’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βεράτι, ο Κέρερ πήρε την κεφαλιά αλλά χωρίς να βρει τέρμα. Τρία λεπτά μετά ο Ντι Μαρία σέντραρε από αριστερά, ο Ραφίνια πήρε αυτή τη φορά την κεφαλιά αλλά αστόχησε κι εκείνος και στο 30’ το φάουλ του Ντι Μαρία πέρασε μόλις έξω. Στο 42ο λεπτό ο Ντι Μαρία πέρασε όμορα την μπάλα στον Κεν κι εκείνος έκανε το σουτ αλλά ο Μαϊνιάν του είπε όχι. Μάλιστα στο 45+23’ μετά από νέο φάουλ του Ντι Μαρία, ο Φοντέ πήγε να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Μαϊνιάν έσωσε και πάλι.

Στο 51’ ο Κεν πήρε νέα κεφαλιά αλλά και πάλι αστόχησε και στο 54’ ακυρώθηκε γκολ του Μπουράκ ενώ στο 58 η Παρί έχασε δύο ευκαιρίες με τους Κεν και Ντι Μαρία.

Στο 75’ λεπτό ο Νάβας έσωσε μετά από σουτ του Μπουράκ και στο

Λιλ: Μαϊνιάν, Φοντέ, Τσελίκ, Ρεϊνίλδο, Μπότμαν, Αντρέ (79’ Σέκα), Ικονέ (61’ Γουεά), Σουμαρέ, Μπαμπά, Μπουράκ Γιλμάζ, Γιαζιτσί (61’ Ντέιβιντ)

Παρί: Νάβας, Κουρζαβά (87’ Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Φλορέντσι (87’ Αντέρ Ερέρα), Κέρερ, Κιμπεμπέ (81’ Μπέικερ), Ντι Μαρία (77’ Εμπαπέ), Βεράτι, Γκουεγέ, Ραφίνια (77’ Ντράξλερ), Κεν

LIGUE 1’-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Stade Pierre-Mauroy 

Πηγή:

The post Λιλ και Παρί έπαιξαν για τη… Λιόν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top