Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»!

Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»!

Ο Μάριος Μιτσίδης, εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνα, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άφησε «αιχμές» για τον χειρισμό του VAR στον αγώνα κόντρα στη Δόξα για την 15η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Tελικά το VAR (συγνώμη ο VAR) ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι!! Είχα την πίστη ότι θα μπορούσαμε να διορθώσουμε τα λάθη που γινόντουσαν αλλά που να γίνει έτσι πράγμα! Ούτε με ριπλέι δεν μπορούμε!! Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα!! Υπομονή…»

Η δημοσίευση του:

The post Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέμεινε κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι τα χτυπήματα κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν ήταν όχι απλά επιτυχημένα, αλλά «εξάλειψαν» το πρόγραμμα. Όσο για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν τόνισε ότι «πιστεύουμε ότι τελείωσε».

BEST OF TOTHEMAONLINE