ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμη για το 4ο σερί τρίποντο για να κλείσει ιδανικά το… ιστορικό 2020! – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Πανέτοιμη για το 4ο σερί τρίποντο για να κλείσει ιδανικά το… ιστορικό 2020! – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Με μοναδικό στόχο την 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα για να ανέβει στην 3η θέση και να πλησιάσει σε απόσταση βολής την Ανόρθωση αλλά και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00) την “Κυρία” στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Οι “τριφυλλοφόροι” έχουν πάρει για τα καλά τα πάνω τους μετά την τριάρα επί του ΑΠΟΕΛ και την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων και δείχνουν ετοιμότητα και αποφασιστικότητα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και ν΄ ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού ο στόχος τους είναι η κατάκτηση του τίτλου και τίποτα λιγότερο.

Μπορεί η Ομόνοια να έχει καλύτερα αποτελέσματα στα ντέρμπι παρά με αντιπάλους τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά πρόκειται για ένα ματς 50-50 με λεπτές ισορροπίες που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες…

Ο Χένινγκ Μπεργκ αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά έχει μάθει να ζει με αυτά και είναι αισιόδοξος πως ούτε σε αυτό το ματς θα κοστίσουν οι απουσίες. Προτού σχεδιάσει τα πλάνα του, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του απόλυτη συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές και αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό, αλλά και ιδιαίτερη προσοχή στους παίκτες-“κλειδιά” του αντιπάλου, για να μπορέσουν να κλείσουν ιδανικά το… περίεργο 2020, στο οποίο όμως η Ομόνοια “αναγεννήθηκε”, αφήνοντας πίσω τα ‘πέτρινα χρόνια” και κατέγραψε ιστορικές επιτυχίες.

Πιθανή ενδεκάδα:

Παναγή, Λανγκ, Χούμποτσαν, Σέχου, Λέζιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Παπουλής, Ασάντε, Τιάγκο, Μποτεάκ.

The post Πανέτοιμη για το 4ο σερί τρίποντο για να κλείσει ιδανικά το… ιστορικό 2020! – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top