ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παρατείνονται τα μέτρα μέχρι 10 Ιανουαρίου – Τι ισχύει για τις ώρες του κέρφιου και τον εκκλησιασμό (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παρατείνονται τα μέτρα μέχρι 10 Ιανουαρίου – Τι ισχύει για τις ώρες του κέρφιου και τον εκκλησιασμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ για το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

«Στόχος μας ήταν να μειώσουμε τα κρούσματα και τα αποτελέσματα δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους. Δεν συστήνεται χαλάρωση. Ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει αυξημένος και αυτό φαίνεται από τα τεστ αντιγόνου», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας ανάμεσα σε άλλα στην ομιλία του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ και ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παρατείνονται τα μέτρα μέχρι 10 Ιανουαρίου – Τι ισχύει για τις ώρες του κέρφιου και τον εκκλησιασμό (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE