ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚAΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Οικογένεια ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της σε τροχόσπιτο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚAΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Οικογένεια ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της σε τροχόσπιτο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζει η ιστορία οικογένειας στην Λευκωσία, που ζουν και μεγαλώνουν τα δυο παιδιά τους μέσα σε ένα τροχόσπιτο.

Δεν είναι μόνο λόγω των γιορτινών ημερών, ούτε λόγω της πανδημίας. Αλλά, καμία οικογένεια και κανένας άνθρωπος χτυπημένος από την μοίρα και την ασθένεια δεν θα έπρεπε να ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πότε και πουθενά.

Τα όσα έφερε στην επιφάνεια η σελίδα Προσφέρω Απλόχερα / Κύπρος στο Facebook, αποτελούν ένα τρανταχτό παράδειγμα του ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ως κοινωνία ακόμη. Και οι όποιες συζητήσεις για τον προϋπολογισμό, απέχουν πολύ από το να αγγίξουν τον κόσμο, εάν δεν συνοδευτούν από την δημιουργία ενός πραγματικού κράτους πρόνοιας που θα προλαβαίνει αυτά τα περιστατικά και δεν θα τρέχει εκ των υστέρων να τα διορθώσει.

Γιατί σίγουρα, το ότι μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά, μένει σε τροχόσπιτο, χτυπημένη από την ασθένεια του καρκίνου, δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν μας.

Όπως αποκαλύπτει η σελίδα, η οικογένεια τα τελευταία τρία χρόνια μένει σε ένα τροχόσπιτο μαζί με τα δυο παιδιά τους, ηλικίας 4 και 10 ετών. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται δουλεύει μόνο ο πατέρας, χωρίς να μπορεί να αγοράσει ούτε καν τα απαραίτητα αγαθά.

Κάποτε και οι δυο γονείς εργαζόντουσαν και έμεναν σε σπίτι με ενοίκιο, ωστόσο η μαμά αρρώστησε και πάλευε να νικήσει τον καρκίνο και τώρα δουλεύει μόνο ο πατέρας, χωρίς να έχουν κανένα άλλο εισόδημα.  

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην σελίδα του «Προσφέρω Απλόχερα / Κύπρος» :

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top