ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα έχει ΔΙΛΗΜΜΑ με… Ντούρις;

Θα έχει ΔΙΛΗΜΜΑ με… Ντούρις;

H Oμόνοια είναι σε τρομερή κατάσταση και αρκετά ανεβασμένη, παίρνοντας, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση το τέταρτο σερί τρίποντο της, ενώ στα τελευταία της παιχνίδια πετυχαίνει και πολλά γκολ.

Όπως, ο Χένινγκ Μπεργκ είπε, το ότι έρχονται τέρματα, οφείλεται στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα αλλά και στις αλλαγές θέσεων κάποιων παικτών.

Ένας από αυτούς που «μετατόπισε», ο Νορβηγός κόουτς του τριφυλλιού, είναι ο Ερνέστ Ασάντε, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά, βρίσκει δίκτυα και δημιουργεί ρίξεις στις αντίπαλες άμυνες με την ταχύτητα του.

Ο Γκανέζος, έβαλε έως τώρα 4 γκολ, εκ των οποίων τα τρία, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές απέναντι σε Καρμιώτισσα και Ανόρθωση.

Ουσιαστικά ο 32χρονος πήρε τον «ρόλο» του Μίχαλ Ντούρις στην απουσία του Σλοβάκου και ανταποκρίνεται καλύτερα από όταν παίζει στα άκρα της επίθεσης.

Το ερώτημα που προκύπτει όμως, στην Ομόνοια, αλλά και το… δίλημμα που έχει ο Χένινγκ Μπεργκ, είναι τι θα γίνει με τον Ασάντε στην επιστροφή του 32χρονου στράικερ.

Αν δηλαδή θα συνεχίσει με τον Γκανέζο μπροστά ή αν ο Ντούρις «επανακτήσει» τη θέση του και που θα μετακινηθεί ο Ασάντε.

Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή να αγωνίζεται και με τους δύο μπροστά ο Νορβηγός, ωστόσο, τον τελευταίο λόγο έχει ο Χένινγκ Μπεργκ, που εννοείται, θα βρει μια λύση, με γνώμονα το καλό της Ομόνοιας.

Θ.Δ. 

The post Θα έχει ΔΙΛΗΜΜΑ με… Ντούρις; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top