ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δημοσιεύτηκε το διάταγμα του Υπ. Υγείας – Απαγορεύει τις επισκέψεις, γεύματα και δείπνα σε εκδηλώσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Δημοσιεύτηκε το διάταγμα του Υπ. Υγείας – Απαγορεύει τις επισκέψεις, γεύματα και δείπνα σε εκδηλώσεις

Δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, το διάταγμα του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου, για τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης 29/10 με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή πιθανής κατάρρευσης του συστήματος υγείας από τυχόν διασπορά του ιού.

Σε αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου 2020 καταγράφηκαν 2.690 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ ο μέσος όρος των νοσηλευομένων καθημερινά αυξάνεται και κυμαίνεται από 140 έως 155 ασθενείς την ημέρα. Εξάλλου, κατά την πιο πάνω περίοδο καταγράφηκαν 18 θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την ασθένεια COVID-19, περί 9 στα 10 περιστατικά που καταγράφονται είναι εγχώριες λοιμώξεις, και το ποσοστό θετικότητας των εργαστηριακών εξετάσεων κινείται κοντά στο 5%, βρίσκεται δηλαδή σε επίπεδα πάνω από το όριο ασφαλείας του 4% που καθορίζει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC).

Διαβάστε ολόκληρο το διάταγμα από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ: Δημοσιεύτηκε το διάταγμα του Υπ. Υγείας – Απαγορεύει τις επισκέψεις, γεύματα και δείπνα σε εκδηλώσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top