ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Μπορείτε να αρνηθείτε την είσοδο της Αστυνομίας στο σπίτι σας; Το τιτίβισμα Κρις Τριανταφυλλίδη και ο σάλος που προκλήθηκε

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Μπορείτε να αρνηθείτε την είσοδο της Αστυνομίας στο σπίτι σας; Το τιτίβισμα Κρις Τριανταφυλλίδη και ο σάλος που προκλήθηκε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα «τιτίβισμα» του νομικού Κρις Τριανταφυλλίδη το οποίο ανέβασε στις 28 Δεκεμβρίου μετά την «έφοδο» της Αστυνομίας σε σπίτι με αφορμή τον τρολ λογαριασμό στο Twitter της Υπουργού Δικαιοσύνης Έμιλυς Γιόλιτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κύριο Τριανταφυλλίδη «η είσοδος της Αστυνομίας στο σπίτι κάποιου πολίτη προαπαιτεί την ύπαρξη Διατάγματος του Δικαστηρίου. Το Διάταγμα μπορεί να προσβληθεί στο Δικαστήριο και να ακυρωθεί. Ο πολίτης που τοιουτοτρόπως παραβιάστηκαν τα Συνταγματικά του δικαιώματα νομιμοποιείται να απαιτήσει αποζημιώσεις».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Μπορείτε να αρνηθείτε την είσοδο της Αστυνομίας στο σπίτι σας; Το τιτίβισμα Κρις Τριανταφυλλίδη και ο σάλος που προκλήθηκε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE