LIFESTYLE

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια - Εκνευρισμένη με τους συμπαίκτες της

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια - Εκνευρισμένη με τους συμπαίκτες της

"Πραγματικά κάνω πόλεμο στο κεφάλι μου να μην το σκέφτομαι! Είχα ψιλοσαλτάρει λίγο πριν" τόνισε το μοντέλο στην κάμερα του Survivor.

Μια έκρηξη… απραγίας είχε στο Survivor της Τετάρτης η Κάτια Ταραμπανκό μιλώντας στην κάμερα. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο θέλησε να αναφερθεί στις καθημερινές συζητήσεις των συμπαικτών της που της δημιουργούν εκνευρισμό.

«Και το φαγητό μού αρκεί και για τα αγωνίσματα πεθαίνω, γουστάρω. Αλλά όταν είμαστε εδώ πέρα και υπάρχει αρπαγία και τους ακούς όλη την ώρα να μιλάνε για κάτι, οχλαγωγία στο φουλ» σημείωσε χαρακτηριστικά το εκρηκτικό μοντέλο του Survivor. «Και μετά γκρινιάζουν που δεν κερδίζουν τους αγώνες! Αφού το μόνο που τους απασχολεί είναι τα μελομακάρονα, ρε φίλε, για τον Θεό πια! Είσαι εδώ και δεν έχουμε μελομακάρονα! Άντι πιο κοντινό είναι η άμμος! Έλα, φτάνει».

«Έχω κουραστεί να ακούω όλη την ώρα τους άλλους να μιλάνε για φαγητό. Αυτό με κουράζει και για αυτό είχα φύγει. Αχ το ένα, αχ το άλλο, αχ μακάρι το ένα και αχ μακάρι το άλλο.

«Ρε παιδιά, εντάξει, είμαστε εδώ και τρώμε με τα χίλια ζόρια τις καρύδες. Φάτε τις και μην αναφέρεστε μονίμως στο φαγητό! Πραγματικά κάνω πόλεμο στο κεφάλι μου να μην το σκέφτομαι! Είχα ψιλοσαλτάρει λίγο πριν» συμπλήρωσε και… δάκρυσε η Κάτια Ταραμπανκό στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top