ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Οι αυστηρές ποινές που επιβλήθηκαν στους δολοφόνους του Ναίμ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Οι αυστηρές ποινές που επιβλήθηκαν στους δολοφόνους του Ναίμ

Αυστηρές ποινές επέβαλλε το «κακουργιοδικείο» στην Λευκωσία στους δολοφόνους του τ/κ επιχειρηματία, Γκιοκχάν Ναίμ, τον οποίο σκότωσαν μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του.

Ο Τύπος σήμερα κάνει λόγο σε αποτρεπτικές ποινές και σημειώνεται ότι οι δράστες είχαν διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές αλλά παραδόθηκαν στις κατοχικές αρχές μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για το έγκλημα και την εγκληματικότητα. Ο Αζμάντ Αλί, που τράβηξε το όπλο και πυροβόλησε θανάσιμα τον Ναίμ καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση και αυτή που έβλεπαν το έγκλημα αλλά βοήθησαν στη ληστεία του χαρτοφύλακα με τα χρήματα που κρατούσε το θύμα, Μπιλάλ Αχμάντ και Φαίζ Ουλ Χασάν, από 22 χρόνια.
 
Η σύζυγος του Ναίμ μετά την ανακοίνωση των ποινών διαμαρτυρήθηκε θεωρώντας ότι δεν είναι αρκετές. «Είναι δικαιοσύνη αυτό; Σκότωσαν τον άντρα μου μπροστά στα μάτια του. Έπρεπε να τους επιβληθεί ισόβια κάθειρξη». Η ίδια φέρεται να έχει πρόθεση να εφεσιβάλει την απόφαση για τις ποινές.
 
Ο 52χρονος Ναίμ δέχθηκε έξι πυροβολισμούς και αφού τον δολοφόνησαν έκλεψαν 800.00 ΤΛ, 170.00 ευρώ και 112.00 στερλίνες που είχε στον χαρτοφύλακά του. Το θύμα διατηρούσε γραφείο ξένου συναλλάγματος.
 
Το έγκλημα είχε διενεργηθεί στις 13 Μαρτίου 2018 και θεωρήθηκε ένα από τα πιο αποτρόπαια στα κατεχόμενα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top