ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΣΟΟΥ στο ΓΣΠ έστρεψε ξανά τα… ραντάρ στον Θεοδώρου!

Το ΣΟΟΥ στο ΓΣΠ έστρεψε ξανά τα… ραντάρ στον Θεοδώρου!

Η ΕΝΠ πήρε τεράστιο διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ επικρατώντας των γαλαζοκιτρίνων με 2-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η μεγάλη αυτή νίκη για τους βυσσινί είχε την… υπογραφή του Δημήτρη Θεοδώρου.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ντένινγκ για το 1-0, ενώ ήταν αυτός που «σκότωσε» τον ΑΠΟΕΛ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 80′ κέρδισε και την δεύτερη κίτρινη του Μερκή, αφήνοντας τους γαλαζοκίτρινους με 10 ποδοσφαιριστές.

Γενικά όλη η εικόνα της ΕΝΠ χθες, έδειξε πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά ο Θεοδώρου, για άλλη μια φορά, γύρισε πάνω του τα «ραντάρ» μεγάλων ομάδων, αν και στα τελευταία ματς ήταν πολύ… κάτω.

Η ομάδα του Κάρλος Φερέρ, θα χρειαστεί τέτοιες ηγετικές εμφανίσεις από τον 23χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια που κάνει για να μην «πέσει».

Θ.Δ. 

The post Το ΣΟΟΥ στο ΓΣΠ έστρεψε ξανά τα… ραντάρ στον Θεοδώρου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top