ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψη Πλουτή για την έδρα της Πάφος FC τη νέα σεζόν – Τι βλέπει για τη μάχη του τίτλου και… η ΑΕΛ

Αποκάλυψη Πλουτή για την έδρα της Πάφος FC τη νέα σεζόν – Τι βλέπει για τη μάχη του τίτλου και… η ΑΕΛ

Φιλοξενούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή της Τρίτης (05/01) «Capital Sports» ήταν από πλευράς Πάφος FC ο Πλουτής Αβραάμ, ο οποίος αποκάλυψε ότι τη νέα σεζόν (2021-2022), η ομάδα της Πάφου θα μετακομίσει στο γήπεδο της Γεροσκήπου και κάνουν ήδη τις απαραίτητες ενέργειες και με τον ΚΟΑ.

Επίσης, μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μάχη του τίτλου, τονίζοντας πως βλέπει την ΑΕΛ να αντέχει μέχρι τέλους και πως τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ ΑΕΛ και Ομόνοιας, δήλωσε συναισθηματικά “δεμένος” με την ΑΕΛ.

Θυμίζουμε ότι εργάστηκε στο παρελθόν και στις δύο ομάδες, αλλά το πέρασμα του από το “τριφύλλι” ήταν σύντομο, ενώ στη Λεμεσιανή ομάδα έμεινε αρκετά χρόνια και πανηγύρισε πολλές επιτυχίες, με αποκορύφωμα το ιστορικό πρωτάθλημα της περιόδου 2011-2012, ενώ ξεχωριστή και επίσης ιστορική στιγμή, ήταν και η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2012-2013.

The post Αποκάλυψη Πλουτή για την έδρα της Πάφος FC τη νέα σεζόν – Τι βλέπει για τη μάχη του τίτλου και… η ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top