ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι με… φόντο το πρωτάθλημα – Προέρχονται από «ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ»

ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι με… φόντο το πρωτάθλημα – Προέρχονται από «ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ»

Η Ομόνοια υποδέχεται τον Απόλλωνα (6/1-18:00) στο ΓΣΠ σε ένα σούπερ ντέρμπι, αφού η εικόνα που βγάζουν οι δύο ομάδες, αφήνει υποσχέσεις για προδιαγραφόμενη… ματσάρα!

Το τριφύλλι πάει από το καλό στο καλύτερο, μετρά πέντε σερί νίκες, ρίχνει… τριάρες και «καθαρίζει» τα ντέρμπι. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, έδειξε -και- ενάντια στην ΑΕΚ το πόσο αποτελεσματική και επικίνδυνη είναι. Εννοείται, πως οι πράσινοι θέλουν να επεκτείνουν το σερί νικών τους απέναντι στον Απόλλωνα.

Νίκησε με το άνετο 3-0 την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, η οποία ήταν πολύ φορμαρισμένη, όμως έγινε… «έρμαιο στις ορέξεις» των παικτών του τριφυλλιού.

Ο Νορβηγός γνωρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και αυτό το μήνυμα πέρασε στους ποδοσφαιριστές τους, τονίζοντας τους, ουσιαστικά, να μην… πετούν στα σύννεφα, αφού είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί.

Όπως δείχνει, το συγρκότημα του Μπεργκ, ακολουθεί κατά γράμμα και πιστά της οδηγίες του 51χρονου προπονητή του, αφού μπαίνει στο γήπεδο και δεν αφήνει τα ματς να χάνονται.

Οι πράσινοι είναι στην 3η θέση με 32 βαθμούς και με ενδεχόμενο τρίποντο βάζουν εκ νέου «φωτιά» στα ψηλά, αφού θα μειώσουν στον ένα πόντο από την ομάδα της Λεμεσού.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας, προέρχεται από την επική ανατροπή ενάντια στην Ανόρθωση στο Τσίρειο, όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2.

Οι κυανόλευκοι μετά την «γκέλα» στην Πάφο, (ισοπαλία 1-1) έδειξαν αντίδραση και πήραν μια σημαντική νίκη που τους τόνωσε ακόμα περισσότερο το ηθικό. Οι παίκτες της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, δείχνουν σιγά-σιγά να «αφουγκράζονται» τις οδηγίες και τη φιλοσοφία του Ελλαδίτη κόουτς και να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που θέλει.

Το ντέρμπι ενάντια στην Ομόνοια θα είναι ένα δυνατό τεστ για τις αντοχές του Απόλλωνα, σε αυτή την προσπάθεια που κάνει για να κόψει πρώτος το νήμα. Η ομάδα της Λεμεσού δείχνει πιο ικανή από ποτέ για να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλει να στείλει το μήνυμα αυτό και στο τριφύλλι αλλά και στους υπόλοιπους συνδιεκδικητές, φεύγοντας με το «διπλό» από το ΓΣΠ.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Απόλλωνας ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με 36 βαθμούς, θα πάει στους 39, θα ανοίξει τη διαφορά από την Ομόνοια στους 7 πόντους και θα ξεφύγει για τα καλά, βλέποντας το τριφύλλι να τον κυνηγά, χωρίς να… αγχώνεται.

Αμφότερες, οι ομάδες προέρχονται από «θριάμβους» πάνω σε βασικούς ανταγωνιστές τους για την κατάκτηση του τίτλου και πλέον, το παιχνίδι της Τετάρτης, αναμένεται να είναι «καυτό» αφού θα δώσει άλλη δυναμική και ψυχολογία σε όποιο στρατόπεδο το κερδίσει.

Mπορεί να μην κρίνει και πολλά, διότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρής, ωστόσο, όπως και να το κάνουμε, είναι ένα ντέρμπι με φόντο το… πρωτάθλημα.

The post ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι με… φόντο το πρωτάθλημα – Προέρχονται από «ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top