Σε ρυθμούς 15ης αγωνιστικής μπαίνει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco και την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ, θα μεταδοθεί το παιχνίδι της Λευκοθέας Λατσιών με την Ομόνοια Λευκωσίας." /> Σε ρυθμούς 15ης αγωνιστικής μπαίνει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco και την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ, θα μεταδοθεί το παιχνίδι της Λευκοθέας Λατσιών με την Ομόνοια Λευκωσίας."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Πρωτάθλημα Γυναικών Dimco: Λευκοθέα – Ομόνοια απευθείας από τη Cytavision

07.01.2021
00:00
Αθλητικά

Σε ρυθμούς 15ης αγωνιστικής μπαίνει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco και την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ, θα μεταδοθεί το παιχνίδι της Λευκοθέας Λατσιών με την Ομόνοια Λευκωσίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΘΟΪ Λακατάμιας, λόγω επανασποράς του Δημοτικού Σταδίου Λατσιών και θα αρχίσει στις 11:00πμ.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής περιλαμβάνει επίσης τις αναμετρήσεις Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος – Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά και Ερμής Απόλλων – Γεροσκήπου FC Ladies.

16η αγωνιστική
Τηλεοπτικό θα είναι το παιχνίδι της Ομόνοιας Λευκωσίας με τον Ερμή Απόλλων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου.

The post Πρωτάθλημα Γυναικών Dimco: Λευκοθέα – Ομόνοια απευθείας από τη Cytavision appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com