Eλευθερία – Αλέξης: Είναι το πρώτο ζευγάρι του Survivor Το βίντεο που τους πρόδωσε

Eλευθερία – Αλέξης: Είναι το πρώτο ζευγάρι του Survivor Το βίντεο που τους πρόδωσε

DATA[

Ο τηλεοπτικός φακός και ο Τριαντάφυλλος πρόδωσαν το πρώτο ζευγάρι στο Survivor και αυτό δεν είναι άλλο απο την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά. Όπως είδαμε εκείνη ξάπλωνε στην αγκαλιά του και ήταν σε τρυφερές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο να λέει σε όλη την ομάδα «Παιδιά το καλοκαίρι έχουμε γάμο», με την Αγγλική Λάμπρη να μην έχει καταλάβει τι παίζει και να ρωτάει ποιους εννοεί: «Ο Αλέξης με την Ελευθερία», απάντησε ο τραγουδιστής, συμπληρώνοντας: «Κι όποιος γουστάρει έρχεται στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, θα γίνει στην Πάφο».

Τότε οι συμπαίκτες τους τούς ευχήθηκαν «Με το καλό» και ο Περικλής Κονδυλάτος στο ίδιο χιουμοριστικό κλίμα δήλωσε ότι θα τους φτιάξει τις βέρες. Σε αυτό μάλιστα συμφώνησε ο Αλέξης Παππάς.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE