Απίθανο comeback και κορυφή για Λιόν – «Κόλαση» στις πρώτες θέσεις του Σαμπιονά! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Απίθανο comeback και κορυφή για Λιόν – «Κόλαση» στις πρώτες θέσεις του Σαμπιονά! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Λιόν μέσα σε 4 λεπτά έκανε το 2-0, 2-2 στην έδρα της Ρεν και με αυτή την ισοπαλία παραμένει στην κορυφή της Ligue 1 με 40 βαθμούς. Ακολουθούν με 39 πόντους Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ!

Υπερπολύτιμος βαθμός λοιπόν για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, η οποία παραμένει στην πρώτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, αν και είδε τους διώκτες της να μειώνουν τη διαφορά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Η Λιόν ήταν κοντά στο να χάσει την πρωτιά απόψε, καθώς έχανε 2-0 από τη Ρεν μέχρι και το 79′, αλλά μέσα σε 4 λεπτά τα έφερε όλα πάνω κάτω. Στο 83′ το 2-0 είχε γίνει 2-2 με τα γκολ των Ντεπάι και Ντεναγιέρ και η Λιόν διατήρησε με αυτόν τον τρόπο την κορυφή.

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-0 την Μπρεστ με τα γκολ των Κιν (16′), Ικάρντι (81′) και Σαράμπια (83′), ενώ η Λιλ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Νιμ με τέρμα του Γιλμάζ στο 29′.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Λανς – Στρασβούργο 0-1
Μετς – Νις 1-1
Μονακό – Ανζέ 3-0
Μονπελιέ – Ναντ 1-1
Μπορντό – Λοριάν 2-1
Νιμ – Λιλ 0-1
Ντιζόν – Μαρσέιγ 0-0
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 3-0
Ρεμς – Σεντ Ετιέν 3-1
Ρεν – Λιόν 2-2

Πηγή: www.to10.gr

The post Απίθανο comeback και κορυφή για Λιόν – «Κόλαση» στις πρώτες θέσεις του Σαμπιονά! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.