ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 24χρονος για υπόθεση κλοπής

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 24χρονος για υπόθεση κλοπής

Υπό κράτηση τέθηκε 24χρονος για υπόθεση κλοπής από κατοικία στην Πόλη Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, 24χρονος αλλοδαπός που διαμένει μόνιμα στην Πόλη Χρυσοχούς εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του κυνηγετικό όπλο που είχε κλαπεί από κατοικία στην περιοχή του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, δεν είχε αντιληφθεί τη διάρρηξη και ενημερώθηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία. 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς που εξασφάλισαν σχετικές πληροφορίες ερεύνησαν λίγο πριν τις 23:00 χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ο 24χρονος.

Στο μπαλκόνι μέσα σε θήκη κιθάρας εντοπίσθηκε ένα κυνηγετικό όπλο μαζί με 30 φυσίγγια. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όπλο ανήκει σε κάτοικο Λευκωσίας, ιδιοκτήτη κατοικίας στην περιοχή Πόλεως Χρυσοχούς. 

Η κατοικία διαρρήχθηκε μεταξύ 28 Δεκεμβρίου 2020 και 11 Ιανουαρίου 2021. Η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσο από την κατοικία του παραπονούμενου κλάπηκε οτιδήποτε άλλο. 

Ανακρινόμενος ο 24χρονος ισχυρίσθηκε ότι το κυνηγετικό όπλο του το έδωσε ένας 30χρονος, εναντίον του οποίου αναμένεται επίσης να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE