ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγάζουν άστεγο έξω από ξενοδοχείο γιατί δεν πλήρωσε το Υπουργείο – «Ελπίζω να βρω κάπου να κοιμηθώ απόψε»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγάζουν άστεγο έξω από ξενοδοχείο γιατί δεν πλήρωσε το Υπουργείο – «Ελπίζω να βρω κάπου να κοιμηθώ απόψε»

Εν μέσω προειδοποίησης της μετεωρολογικής υπηρεσίας για βροχές και καταιγίδες, ξενοδόχος στη Λεμεσό χτύπησε την πόρτα δωματίου στο οποίο διαμένει άστεγος και του ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, να εγκαταλείψει το χώρο.

Στο δωμάτιο διαμένει 50χρονος άστεγος που ζήτησε βοήθεια από το Κίνημα ΕνΕργώ και έκπληκτος ρώτησε τον ξενοδόχο τον λόγο που του ζητά (με ευγενικό τρόπο) να εγκαταλείψει το κατάλυμα όπου βρήκε καταφύγιο τις τελευταίες τρεις βδομάδες.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου το Υπουργείο δεν έχει πληρώσει για το δωμάτιο ως εκ τούτου δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον 50χρονο άστεγο ο οποίος αναστατωμένος μας ανέφερε ότι ελπίζει πως απόψε θα βρει κάπου να κοιμηθεί ενώ και ο ίδιος όπως μας ενημέρωσε, προσπάθησε να επικοινωνήσει με λειτουργό του Δήμου Λεμεσού χωρίς επιτυχία.

Στη συνέχεια κάλεσε στο τηλέφωνο το Κίνημα ΕνΕργώ με τον εκπρόσωπό του Λευτέρη Γεωργίου να σπεύδει στο σημείο ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα. «Αν χρειαστεί θα πληρώσουμε από τη τσέπη μας ώστε ο ταλαιπωρημένος αυτός άνθρωπος να παραμείνει στο δωμάτιο του» τόνισε ο κύριος Γεωργίου και συμπλήρωσε «πως τα φαινόμενα αυτά και οι πρακτικές που εφαρμόζονται είναι απαράδεκτες»

Συνέχισε λέγοντας πως δεν είναι ένας ο άστεγος αλλά περισσότεροι και κάλεσε τους αρμοδίους να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. «Έχω αποστείλει μήνυμα στην ιδία την Υπουργό και τη Διευθύντρια του Γραφείου Ευημερίας χωρίς για την ώρα να λάβω απάντηση» είπε ο Λευτέρης Γεωργίου ενώ αγανακτισμένος πρόσθεσε πως «εδώ και τρία χρόνια συνεχίζουμε να παλεύουμε με τα κύματα και να ζητούμε ένα κέντρο φιλοξενίας για αστέγους».

Μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν και επικοινωνία με τον ξενοδόχο από το ThemaOnline ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι θα φιλοξενήσει τον 50χρονο άστεγο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 14/1.

 

*φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top