ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: ‘Αστακός‘ το Τρόοδος, Αστυνομία παντού - Φόβοι για κοσμοσυρροή

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: ‘Αστακός‘ το Τρόοδος, Αστυνομία παντού - Φόβοι για κοσμοσυρροή

Μετά και το νέο ανανεωμένο διατάγμα του Υπουργείου Υγείας, επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία αφού το... ενδιαφέρον των Κυπρίων και τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος έχουν προκαλέσει αλαλούμ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο νέο διάταγμα, “επιτρέπεται πλέον η πρόσβαση σε πάρκα, γραμμικά πάρκα καθώς και σε μονοπάτια της φύσης του Τμήματος Δασών, για σκοπούς φυσικής άσκησης ή ατομικής άθλησης και νοουμένου ότι οι αθλούμενοι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα, εξαιρουμένων των ανήλικων τέκνων”.

Η νέα λοιπόν αυτή ‘χαλάρωση’, τα πρώτα χιόνια και το λευκό σκηνικό στην κορυφή του Τροόδους αλλά και τα εκατοντάδες μηνύματα πολιτών που ρωτούν εναγωνίως εάν δικαιούνται να μεταβούν στο χιονισμένο βουνό έχουν προκαλέσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ θέτοντας σε επιφυλακή την Αστυνομία.

Εικάζεται ότι θα είναι πάρα πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου που θα επιχειρήσει να ‘εκμεταλλευτεί’ τη χαλάρωση ταξιδεύοντας στο Τρόοδος με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένο πως αναμένεται κοσμοσυρροή.

Η Αστυνομική δύναμη φέρεται να έχει εκπονήσει πλάνο και μέσω εντατικών ελέγχων θα προσπαθήσει να διασφαλίσει την τήρηση των διαταγμάτων αλλά και των περιοριστικών μέτρων αφού αναφέρεται ρητά πως η πρόνοια αυτή αφορά καθαρά περιπτώσεις σωματικής άθλησης και όχι βόλτα στο βουνό.

Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως από ένα σημείο και μετά θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος, ίσως και σε κάθε διερχόμενο όχημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top