ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος, απέναντι στην… πρώην ο Πετράκης – Το ΠΛΑΝΟ και ποιοι θα «κοπούν»

Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος, απέναντι στην… πρώην ο Πετράκης – Το ΠΛΑΝΟ και ποιοι θα «κοπούν»

Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Γιάννη Πετράκη, είναι το σημερινό με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, αλλά… αδιαπραγμάτευτος στόχος του Απόλλωνα, είναι η επιστροφή στις νίκες.

Oι κυανόλευκοι, από χθες βράδυ να είχαν παρέα στο ρετιρέ την Ομόνοια, αφού τους «έπιασε» στους 40 βαθμούς, αλλά θέλουν σήμερα να «πιστώσουν» άλλο ένα τρίποντο, ούτως ώστε να απολαμβάνουν μόνοι τη θέα!

Έχασε μια επιλογή για την άμυνα η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, αφού ο Ούγγρος Αττίλα Σάλαι, θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Φενερμπαξέ. Θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και στην Τουρκία ο 22χρονος αμυντικός, αφού η Φενέρ διεκδικεί το πρωτάθλημα με την Μπεσίκτας και τη συμπολίτισσα της, Γαλατά Σαράι.

Ο Πετράκης αναμένεται να επαναφέρει τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει με τριάδα στόπερ. Ο άλλος σέντερ μπακ, θα είναι ο Γιούστε. Ο Κατελάρης, που ήταν θετικός με την Ομόνοια, ως τρίτος στόπερ, πιθανότατα θα παίξει στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Τον Ζοάο Πέδρο θα τον επαναφέρει λογικά στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά, μάλλον θα… πάει με τον Γιώργο Βασιλείου. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Δημητρίου.

Για τη μεσαία γραμμή, σίγουρος είναι ο Ματέι (επιτελικός), για τις άλλες δυο θέσεις, υποψήφιοι είναι οι Κατελάρης, Χάμπος Κυριάκου και Ντένιτς. Θα επαναφέρει λογικά τριάδα στην επίθεση, αποτελούμενη από τους Πίττα αριστερά, Γιαννιώτα δεξιά και Ντιγκινί κορυφή. Λίγες είναι οι πιθανότητες να «φωνάξει» για βασικό τον Μπένχοπ. Ο Νταμπό είχε ένα μυικό πρόβλημα την Παρασκευή, θα ξεκαθάριζε μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, αν θα είναι στην αποστολή.

Έξω έμειναν οι Σακέτι, Αγκίρε και Γιοβάνοβιτς. Για τον Ισπανό αριστεροπόδαρο παίχτη, δεν διαψεύδεται πλέον από επίσημες πηγές, ότι είναι υποψήφιος για αποχώρηση. Για την κίνηση αντικατάστασης του Σάλαι, πιθανότατα να ψάξουν παίχτη που παίζει σέντερ μπακ, αλλά και αριστερός μπακ.

Όπως γράψαμε και την Παρασκευή, ακόμα κι αν ειδοποιήσουν τον Μαλεκκίδη να επιστρέψει στο Κολόσσι, θα πρέπει να αποχωρήσει και τρίτος παίχτης που είναι γραμμένος στον κατάλογο Α’ (αν ο δεύτερος μετά τον Λάρσον είναι ο Αγκίρε), για να εγγραφεί ο κεντρικός χαφ. Τούτο θα σημαίνει ότι θα «κοπεί» κι ο Γάλλος Γκακπέ.

The post Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος, απέναντι στην… πρώην ο Πετράκης – Το ΠΛΑΝΟ και ποιοι θα «κοπούν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top