ΔΡ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Οι επιφυλάξεις του για τις χαλαρώσεις και η ανησυχία που προκαλεί το νέο στέλεχος - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Οι επιφυλάξεις του για τις χαλαρώσεις και η ανησυχία που προκαλεί το νέο στέλεχος - ΒΙΝΤΕΟ

Πρέπει να δούμε μείωση στις νοσηλείες για να αποφασίσουμε χαλάρωση των μέτρων, δήλωσε ο Δρ.  Πέτρος Καραγιάννης.  

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση το μεσημέρι της Πέμπτης, ο καθηγητής μοριακής ιολογίας ανέφερε πως στην τελευταία τηλεδιάσκεψη η συζήτηση επικεντρώθηκε περισσότερο στο θέμα των εμβολιασμών και λίγο στις χαλαρώσεις: «Χρειάζεται μια μεγάλη επιφύλαξη για να μην έχουμε πισωγύρισμά».  

Την ίδια ώρα επισήμανε και τις ανησυχίες του για το νέο στέλεχος του ιού που υπάρχει στην κοινότητα: «Υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που λένε ότι το νέο στέλεχος μεταδίδεται κατά 50% πιο εύκολα, αυτό εξηγεί την μεγάλη έξαρση στην Βρετανία με αποτέλεσμα βλέπουμε περισσότερους θανάτους.»

Δείτε το απόσπασμα:  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE