ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… τραγικός ΑΠΟΕΛ έγινε ΟΜΑΔΑ στο άψε σβήσε – Η σύγκριση Πουρσαϊτίδη με Μακάρθι-Ουζουνίδη

Ο… τραγικός ΑΠΟΕΛ έγινε ΟΜΑΔΑ στο άψε σβήσε – Η σύγκριση Πουρσαϊτίδη με Μακάρθι-Ουζουνίδη

O AΠΟΕΛ με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, δείχνει μεταμορφωμένο προς το καλό, παρά το μικρό δείγμα δουλειάς που έχει δείξει έως τώρα ο Ελλαδίτης κόουτς.

Ενδεικτικό, είναι πως ο 44χρονος νυν τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, κατάφερε σε μόλις τέσσερεις αγώνες να ξεπεράσει τους… προκάτοχούς του, Μικ Μακάρθι και Μαρίνο Ουζουνίδη στο πρώτο τους… καρέ παιχνιδιών!

Στη φετινή σεζόν πρώτος στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έμεινε από την προηγούμενη χρονιά. Ο Εβρίτης προπονητής, στα τέσσερα πρώτα του παιχνίδια για τη νέα περίοδο, μετρά δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αντιμετώπισε την Καρμιώτισσα, παιχνίδι στο οποίο δεν ανέδειξε νικητή αφού έμεινε στην ισοπαλία 2-2, απέκλεισε την Τζιλάνι στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με 2-0 στην παράταση, μετά ήρθε η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» με 3-0, ενώ κέρδισε και την ΑΕΛ την επόμενη αγωνιστική με 1-0.  

Ακριβώς την ίδια συγκομιδή με αυτήν του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει ο Μικ Μακάρθι σε μια… «τρελή» σύμπτωση! Στις τέσσερεις πρώτες του αναμετρήσεις ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ μετρά δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. 

Κόντρα στον Εθνικό, η ομάδα του Ιρλανδού, έμεινε στην ισοπαλία 0-0, μετά ήρθε η ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό και ακολούθησαν δύο κολλητές νίκες ενάντια σε Δόξα με 2-0 και Νέα Σαλαμίνα με 3-0. 

Η ομάδα της Λευκωσίας, στις 6 Ιανουαρίου μπήκε σε εποχή «Σάββα Πουρσαϊτίδη» ανακοινώνοντας τον Ελλαδίτης κόουτς, και η βελτίωση των γαλαζοκιτρίνων, σε αυτά τα πρώτα τέσσερα ματς του 44χρονου, φαίνεται και από τους αριθμούς.

Ξεπέρασε σε μόλις τέσσερεις αγώνες τις επιδόσεις Μακάρθι και Ουζουνίδη (στα πρώτα τους τέσσερα παιχνίδια), αφού είναι αήττητος με τρείς νίκες και μια ισοπαλία. 

Στο ντεμπούτο του απέναντι στον Ερμή, νίκησε με 3-0, ακολούθησε η ισοπαλία με την ΑΕΚ 1-1, ήρθε η επικράτηση στην Πάφο με 3-2 ,ενώ πανηγυρίστηκε και η μεγάλη πρόκριση επί του Απόλλωνα με 2-1 στο κύπελλο.

Μπορεί, όπως γράψαμε και πιο πάνω, να είναι μικρό το δείγμα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, όμως, ο ΑΠΟΕΛ έχει αλλάξει 180 μοίρες και έγινε πολύ ανώτερο από τις προηγούμενες φορές στη φετινή σεζόν.

*****ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ 4 ΠΑΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ*****

The post Ο… τραγικός ΑΠΟΕΛ έγινε ΟΜΑΔΑ στο άψε σβήσε – Η σύγκριση Πουρσαϊτίδη με Μακάρθι-Ουζουνίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top