ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψάχνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο «ΚΑΣΤΡΟ» της η ΑΕΛ – Πάει για τη «ΖΗΜΙΑ» η ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Δόξα

Ψάχνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο «ΚΑΣΤΡΟ» της η ΑΕΛ – Πάει για τη «ΖΗΜΙΑ» η ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Δόξα

Η ΑΕΛ υποδέχεται τη Δόξα στο Τσίρειο (22/01-16:00) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τους την ομάδα της Λεμεσού να θέλει το τρίποντο για να επιστρέψει κοντά στην κορυφή, ενώ η ομάδα της Κατωκοπιάς αποζητά τη νίκη που θα την φέρει σε θέση… ισχύος για την εξάδα.

Η ήττα από την ΕΝΠ «πλήγωσε» το σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ διότι ήρθε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, πάνω που η ΑΕΛ περνούσε την καλύτερη της φάσης στο πρωτάθλημα. Μπορεί να πει κάποιος πως ήταν μια ήττα πισωγύρισμα, παρόλα αυτά, οι παίκτες του Κυπροβόσνιου κόουτς έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι για τη νίκη ενάντια στην ομάδα της Κατωκοπιάς, που θα τους επαναφέρει μια ανάσα από την πρώτη θέση. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι, αφού, η Δόξα έδειξε πως είναι μια πολύ καλοστημένη ομάδα.

Στο Τσίρειο, μέχρι στιγμής η ομάδα της Λεμεσού είναι αήττητη και αυτό δίνει άλλη δυναμική στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Αν η ΑΕΛ επικρατήσει στον αγώνα της Παρασκευής (22/01) της Δόξας, τότε θα πάει στους 41 πόντους, δύο λιγότερο από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Έτσι, γίνεται εύκολα κατανοητό, πως η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για τους γαλαζοκίτρινους, όχι μόνο για να πλησιάσει ξανά την κορυφή, αλλά και για να επανέλθει η ηρεμία στο σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ.

Από την άλλη, η σκληροτράχηλη φέτος Δόξα, μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, πάει στη Λεμεσό με στόχο να ρίξει κι’ άλλο αλάτι στις πληγές της ΑΕΛ, αφού θα επιδιώξει τη νίκη.

Η ομάδα του Κώστα Σακκά έδειξε πως όπου και αν αγωνίζεται με όποιον αντίπαλο, θα βγάζει πάντα τον καλύτερο της εαυτό και θα προσπαθεί για το τρίποντο. Εξάλλου, δεν βρίσκεται τυχαία στην 6η θέση.

Η Δόξα προέρχεται από την ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΚ, ενώ μπορούσε να πάρει το ματς, και ψάχνει να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδα του «BIG-6». Το σύνολο του Κώστα Σακκά έχει ανεβασμένη την ψυχολογία του και στο Τσίρειο, θα προσπαθήσει να υποχρεώσει την ΑΕΛ στην πρώτη της ήττα πράγμα που αν γίνει, θα έχει ταυτόχρονα, τον πρώτο λόγο για να είναι στην εξάδα.

 

The post Ψάχνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο «ΚΑΣΤΡΟ» της η ΑΕΛ – Πάει για τη «ΖΗΜΙΑ» η ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Δόξα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top