ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα τρία ΣΤΟΠ στους διεκδικητές του τίτλου και η ομάδα που… την γλίτωσε!

Τα τρία ΣΤΟΠ στους διεκδικητές του τίτλου και η ομάδα που… την γλίτωσε!

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο ματς με τον Απόλλωνα, στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την 6η θέση και να συμμετάσχει στο Α΄ γκρουπ στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Έτσι, μετά την ΑΕΛ και την Ομόνοια που έχασαν δύο και τρεις πολύτιμους βαθμούς στο “Αμμόχωστος” (ισοπαλία 1-1 η ΑΕΛ, ήττα με 2-1 το “τριφύλλι”), προστέθηκε και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη στη σχετική… άτυπη λίστα.

Μόνο η Ανόρθωση την… γλίτωσε από τους διεκδικητές του τίτλου, η οποία κέρδισε τους “ερυθρόλευκους” στον Α΄ γύρο στο “Αμμόχωστος” με 1-4.

Να σημειώσουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει 25 βαθμούς μετά από 21 ματς, βρίσκεται στο -1 από την 6η Δόξα και στις εναπομείναντες αγωνιστικές, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά:

Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (22η αγωνιστική), Ολυμπιακό στο “Αμμόχωστος” (23η αγ.), Ομόνοια στο ΓΣΠ (24η αγ.), ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (25η αγ.) και Καρμιώτισσα στο “Αμμόχωστος” (26η αγ.).

Να προσθέσουμε ότι το… “τρένο” για την εξάδα τρέχουν να προλάβουν και άλλες ομάδες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει χαμός στο φινάλε του Β΄ γύρου, αφού πέρα από Δόξα (26β.) και Νέα Σαλαμίνα (25β.), η 6η θέση διεκδικείται και από Πάφο, Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ που έχουν από 24 πόντους, με την ομάδα του Μιχαϊλένκο να έχει απόψε μία μεγάλη ευκαιρία για να περάσει μόνη στην 6η θέση αν κερδίσει την Καρμιώτισσα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχει αγώνα λιγότερο, το εξ αναβολής ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου στο Τσίρειο.

The post Τα τρία ΣΤΟΠ στους διεκδικητές του τίτλου και η ομάδα που… την γλίτωσε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top