ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυθικό μιλανέζικο ντέρμπι και πρόκριση για την Ίντερ

Μυθικό μιλανέζικο ντέρμπι και πρόκριση για την Ίντερ

COPPA ITALIA-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ: 2-1

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Αυτό κι αν ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Η Ίντερ κέρδισε με ανατροπή τη Μίλαν (2-1) και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Γκολάρα και αποβολή για τον Ίμπρα, γκολ ποίημα ο Έρικσεν, αλλαγή διαιτητή, τσαμπουκάδες, νεύρα και γενικά απίστευτο ματς.

Στο 2ο μόλις λεπτό το συρτό σουτ του Λεάο πέρασε ελάχιστα έξω όπως και η κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς στο 17’. Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό και στο 24ο λεπτό ο Λουκάκου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Ταταρουσάνου έσωσε εντυπωσιακά.

Μάλιστα στο 27’ ο Ρουμάνος σταμάτησε και το σουτ του Πέρισιτς και  στο 31’ ο Ιμπραΐμοβιτς κατέβασε στα όρια της περιοχής, γύρισε κι έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι της Ίντερ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 37ο λεπτό ο Πέρισιτς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σάντσες πήρε  την κεφαλιά αλλά ο Ερναντές έσωσε στη γραμμή. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι παίκτες των δύο ομάδων παραλίγο να έρθουν στα χέρια, με τους Λουκάκου και Ίμπρα να έχουν ένα… «τρυφερό» τετ α τετ.

Στο 50’ ο Ταταρουσάνου πραγματοποίησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δύο μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Κολάροβ και Σάντσες ενώ στο 55’ ο Τόμορι πρόλαβε σωτήρια την προβολή του Λουκάκου.

Και στο 58ο λεπτό ο Βαλέρι απέβαλλε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με 2η κίτρινη για πάτημα στον Κολάροβ ενώ στο 70’ η Ίντερ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μπαρέλα από τον Λεάο. Ο Λουκάκου το εκτέλεσε κι έκανε το 1-1. Το ντέρμπι τα είχε όλα. Ακόμη και αλλαγή διαιτητή καθώς στο 74’ Βαλέρι ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και στη θέση του πέρασε ο Κίφι.

Στο 83ο λεπτό ο Ταταρουσάνου έσωσε μετά από σουτ του Χακίμι και στο 88’ το σουτ του Βιδάλ από αριστερά, πέρασε έξω ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μεϊτέ έκανε λάθος και ο Λαουτάρο έφυγε από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά ο Ταταρουσάνου του είπε όχι.

Η Ίντερ είχε κλείσει τη Μίαν στα καρέ της και στο 90 ο Λαουτάρο έκρυψε την μπάλα με τον Λουκάκου και ο Βέλγος πλάσαρε από κοντά αλλά ο Ταταρουσάνου πραγματοποίησε νέα απίθανη επέμβαση.

Στο 90+2’ ο Λουκάκου αστόχησε και πάλι ενώ στο 90+7’ ο Κρίστιαν Έρικσεν με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (46’ Χακίμι), Κολάροβ (90+2’ Γιανγκ), τε Φράι, Σκρίνιαρ, Βιδάλ, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς (88’ Έρικσεν), Σάντσες, Μπαρέλα, Λουκάκου

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Κίερ (19’ Τομόρι), Ρομανιόλι, Ερναντές, Μεϊτέ, Νταλότ Κεσί, Σελεμέκερς (85’ Καστιγιέχο), Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο (85’ Κρούνιτς), Μπραΐμ Ντίαθ (60’ Ρέμπιτς)

Πηγή: www.aek365.org

The post Μυθικό μιλανέζικο ντέρμπι και πρόκριση για την Ίντερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top