ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Εντεκα σημεία για rapid tests την Πέμπτη στη Λάρνακα - Εξι στην Αμμόχωστο

Εντεκα σημεία για rapid tests την Πέμπτη στη Λάρνακα - Εξι στην Αμμόχωστο

Από σήμερα Πέμπτη και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου το πρόγραμμα ελέγχου των εργαζομένων για κορωνοϊό με rapid tests, θα γίνεται παράλληλα με το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στην πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν έντεκα σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στη Λάρνακα από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 18.30 το βράδυ θα λειτουργήσουν σημεία στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στην Εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Κρασιά, στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου «Αγίου Σάββα» στα Λειβάδια, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς και στο Οίκημα Σωματείου «Ομόνοιας Αραδίππου» στην Αραδίππου.

Από τις 08.00 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στο Οίκημα του παλαιού Παντοπωλείου στην Ξυλοτύμπου, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοφίνου και στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών στην Αθηένου.

Από τις 13.30 το μεσημέρι μέχρι τις 1830 το απόγευμα θα λειτουργήσουν σημεία δειγματοληψίας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Ιατρείο στον Κόρνο και στο παλαιό Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης στην Οδό Αρμονίας 1.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, από τις 08.00 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι στο Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου.

Ακόμα από τις 13.30 το μεσημέρι μέχρι τις 18.30 το βράδυ θα λειτουργήσει σημείο δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top