ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: ‘Δε μπορώ να δω το κορίτσι μου λόγω των διαταγμάτων’ - Απόγνωση ζευγαριών με τα μέτρα που... σκοτώνουν τον έρωτα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: ‘Δε μπορώ να δω το κορίτσι μου λόγω των διαταγμάτων’ - Απόγνωση ζευγαριών με τα μέτρα που... σκοτώνουν τον έρωτα

Παρακολουθώντας όλες τις προεκτάσεις της νέας ανακοίνωσης των χαλαρώσεων υπήρξαν για πολλοστή φορά πολλές και έντονες διαμαρτυρίες.

Επιλέξαμε σήμερα ν’ασχοληθούμε με μία πτυχή που φαίνεται ν’απασχολεί μεγάλη μερίδα των αναγνωστών του ThemaOnline -και όχι μόνο- και αφορά τα ζευγάρια και... τον έρωτα.

Συγκεκριμένα έχουμε λάβει σωρεία μηνυμάτων από ερωτευμένους που διαμαρτύρονται για την κατάσταση αυτή. Όσον αφορά τους περιορισμούς στις συναθροίσεις αλλά και την παράταση των 2 SMS ανά μέρα στο 8998 παρέα με το κέρφιου που ξεκινά στις 21:00 και ολοκληρώνεται στις 05:00 φαίνεται να δημιουργούνται πολλαπλά προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Όπως αναφέρει το νέο διάταγμα θα επιτρέπεται από την 1η μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου η συνάθροιση για επίσκεψη σε οικία με επίσκεψη μόλις 2 ατόμων, που ορίζονται μάλιστα ως πρώτου ή δευτέρου βαθμού συγγενείς. Την αμέσως επόμενη βδομάδα ο αριθμός των ατόμων θα αυξηθεί σε τέσσερις (4).

Το ζήτημα που φαίνεται να προκύπτει λοιπόν αφορά μια μεγάλη μερίδα ζευγαριών, που να μην έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους μέσω θρησκευτικού μυστηρίου ή για τον Α ή Β λόγο δεν συζούν. Υπάρχουν επίσης και τα παράνομα ζευγάρια, με τα μηνύματα που λαμβάνουμε να ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία.

Οι σωστοί και τυπικοί ‘φωνάζουν’ διότι δε μπορούν να βρεθούν με το ταίρι τους λόγω των περιοριστικών μέτρων με αποτέλεσμα να υπάρχει αποξένωση, καυγάδες και γκρίνια. Οι πιο τολμηροί ‘αναγκάζονται’ να αψηφήσουν νόμους και διατάγματα σαν κυνηγημένοι, ενώ δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που έχουν βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας το 300€ της άσκοπης μετακίνησης.

‘Δε μπορώ να δω το κορίτσι μου λόγω των διαταγμάτων. Τσακωνόμαστε συνέχεια, μου λείπει’ αναφέρει χαρακτηριστικό μήνυμα ενώ ένα άλλο -της άλλης σχολής- λέει ‘Εγώ εν να πηέννω, τζιε ας με γράφουν. Εν μπορώ μακριά της‘.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται αστείο και ασήμαντο, οι διαπροσωπικές όμως σχέσεις, η αγάπη, ο έρωτας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Πόσο μάλλον όταν διάγουμε μια εποχή στην οποία η προσωπική επαφή... τελεί είδος προς εξαφάνιση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top