ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ– Ατάκα Αδάμου: «Εννα με κάμετε να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» - Δεν θέλουν τη λίστα τα κόμματα

ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ– Ατάκα Αδάμου: «Εννα με κάμετε να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» - Δεν θέλουν τη λίστα τα κόμματα

Ο ΔΗΣΥ δεν την θέλει, το ΔΗΚΟ θα περιμένει να δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής, μόνο το ΑΚΕΛ ζήτησε όπως τους δοθεί το αντίγραφο με αποτέλεσμα να αντιδράσεις ο Πρόεδρος του σώματος Αδάμο Αδάμου.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσιεύμα η δημοσιοποίηση της λίστας ψηφίστηκε με 47 υπερ και 1 ψήφο εναντίον, ενώ απείχαν οι Βουλευτές της ΕΔΕΚ.

Στη συνέχεια όταν ο Αδάμος Αδάμου που είχε τη λίστα σε 55 αντίγραφα ζήτησε από τα κόμματα να την παραλάβουν, με ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ να αρνούνται ενώ μόνο το ΑΚΕΛ θέλησε να τους δοθεί το έγγραφο με τα πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα που αναφέρονται στη λίστα Γιωρκάτζη.

«Εννα με κάμουν να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε: «Όσοι δεν την θέλουν ας μην την πάρουν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE