ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Σημαντικό η σταθερότητα – Πρέπει να δουλέψουμε σαν σύνολο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυγουστή: «Σημαντικό η σταθερότητα – Πρέπει να δουλέψουμε σαν σύνολο»  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή, παραθέτει δημοσιογραφική διάσκεψη με την οποία θα μιλήσει για τον αγώνα ενάντια στην Πάφο και όχι μόνο.

Δείτε το βίντεο και τα κυριότερα σημεία όσων ανάφερε:

Για την Πάφο και ποιο είναι το δυνατό της σημείο: «Το δυνατό σημείο της Πάφου είναι το κέντρο της. Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και χρειάζεται προσοχή».

Για τη νίκη επί του Ερμή: «Είναι σημαντικό που κερδίσαμε τον Ερμή. Δεν είναι εύκολη ομάδα και θα το δείτε. Το σημαντικό είναι η σταθερότητα, να δώσουμε περισσότερο ρυθμό στην ομάδα μας και να δημιουργούμε προβλήματα στους αντιπάλους».

Τι σκοπεύει να αλλάξει έτσι ώστε να πάρει γκολ και από άλλους παίκτες εκτός του Τρισκόφσκι:«Είδαμε τον Νάντο ότι άρχισε να βοηθά την ομάδα, είναι σε πιο ελεύθερο ρόλο. Θέλουμε απ’ όλους τους παίκτες κίνηση με μπάλα και χωρίς μπάλα. Όταν ο Τρίσκο είναι 100% θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε σαν σύνολο για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

 

The post Αυγουστή: «Σημαντικό η σταθερότητα – Πρέπει να δουλέψουμε σαν σύνολο» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top