Καραγκούνης: «Δεν κατάλαβα πως έγινε…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Καραγκούνης: «Δεν κατάλαβα πως έγινε…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Με το πέρας της αναμέτρησης Ερμής-ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας, Βασίλης Καραγκούνης, μιλώντας στην Cablenet είπε τα εξής: 

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Το πρώτο γκολ ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, είπαμε πως δεν θα τα παρατήσουμε και το γυρίσαμε. Και στο 2ο γκολ μέσα από κόντρες, δεν κατάλαβα ακριβώς πως έγινε, ισοφαριστήκαμε. Έχουμε ακόμα αγώνες μπροστά μας, πρέπει να προσπαθήσουμε. Εμείς θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, ειδικά σε αυτό το σημείο».

 

The post Καραγκούνης: «Δεν κατάλαβα πως έγινε…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE