ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων δύο και να μην την «πατήσει» πάλι – Τι ΣΚΑΡΩΝΕΙ για αρχικό σχήμα

Να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων δύο και να μην την «πατήσει» πάλι – Τι ΣΚΑΡΩΝΕΙ για αρχικό σχήμα

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι εμπειρίες τους στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, δεν είναι καθόλου ευχάριστες. 

Πριν τρεις μήνες, στο προτελευταίο παιχνίδι του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο ΓΣΠ, έφερναν ισοπαλία με τους γαλαζοκίτρινους.

Ήταν σαν ήττα για τον Απόλλωνα, επειδή ήταν εμφανώς καλύτερος στο γήπεδο, ενώ κι ο αντίπαλος τους ήταν γενικότερα σε κακό φεγγάρι.

Πριν δέκα μέρες, η ομάδα της Λευκωσίας τους απέκλεισε από τον θεσμό του κυπέλλου, νικώντας τους στο ΓΣΠ με 2-1.

Στο σημερινό ματς, οι κυανόλευκοι, δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα την «πατήσουν» με τον ΑΠΟΕΛ, παρότι με τον Πουρσαιτίδη στην τεχνική ηγεσία, παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα τις τελευταίες εβδομάδες.

Επειδή προέρχονται από ισοπαλία σαν ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα της Λεμεσού θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς και για ψυχολογικούς λόγους. Ταυτόχρονα θέλει να εκμεταλλευτεί τις χθεσινές απώλειες βαθμών από Ομόνοια και ΑΕΛ.

Εκτός πλάνων ο τιμωρημένος Βασιλείου, ο τραυματίας Κατελάρης και ο κομμένος Αγκίρε. Ίσως βρίσκεται στον πάγκο ο Σακέτι.

Κλειδωμένες φαίνονται οι θέσεις στην άμυνα και στην επίθεση. Ερωτηματικό αποτελεί, ποιοι παίχτες θα πάρουν τις τρεις θέσεις στον άξονα. Υπάρχουν ουσιαστικά έξι παίχτες που είναι υποψήφιοι για τη μεσαία γραμμή…

Οι Χάμπος Κυριάκου, Ντένιτς, Μάρκοβιτς, Ματέι, Μπίσεσβαρ και Παπουνασβίλι. Ο Γεωργιανός παίζει κι εξτρέμ, αλλά λογικά τις δυο θέσεις στα φτερά, θα πάρουν και πάλι οι Γιαννιώτας και Πίττας. «Εννιάρι» θα είναι ο Ντιγκινί.

Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Ζοάο Πέδρο δεξιά, Μαλεκκίδη αριστερά και τους Γιούστε, Ρομπέρζ σε θέσεις στόπερ. Ο Δημητρίου θα «φυλάει» πάλι την εστία της ομάδας.

Για τον Ολλανδό αριστερό μπακ, Αλεξάντερ Μπίτνερ, ισχύουν όσα αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας χθες το μεσημέρι. Ότι παίζει πιο έντονα το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον παίχτη. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να «ετοιμαστεί» ενόψει των πλέι οφφ.

Για τα ονόματα που γράφτηκαν στην Ελλάδα, Ινσούα και Γκανέα, δεν επιβεβαιώνεται ότι «ψάχτηκαν» γι’ αυτούς. Για τον Ινσούα είχε γραφτεί ξανά, ότι «έπαιξε» για τον Απόλλωνα.

The post Να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων δύο και να μην την «πατήσει» πάλι – Τι ΣΚΑΡΩΝΕΙ για αρχικό σχήμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top