ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει το… κυνήγι η Γιουβέντους!

Συνεχίζει το… κυνήγι η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους νίκησε την Σαμπντόρια στην Γένοβα (0-2) και μείωσε τη διαφορά από την Ιντερ στο -2, με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιο αριθμό αγώνων.

Όλο και καλύτερα είναι η Γιουβέντους μετά την ήττα από την Ιντερ στo derby d’ Italia.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πέτυχε στο Marassi τη 2η σερί νίκη της στην Serie A και 4η σε όλες τις διοργανώσεις – με όλες αυτές να έχουν έρθει με clean-sheet.

Οι Bianconeri μείωσαν τη διαφορά από την Ιντερ στο -2 με αμφότερες να έχουν 19 ματς, όμως οι Nerazzurri παίζουν το βράδυ του Σαββάτου (30/01) με την Μπενεβέντο.

Το σκορ για την Γηραιά Κυρία άνοιξε στο 20’ με πλασέ του Κιέζα σε κενό τέρμα έπειτα από ασίστ του Μοράτα από δεξιά, για να χάσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες μόνος του στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη γκολ του Μοράτα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, η Σαμπ προσπάθησε να πιέσει στο φινάλε για να ‘κλέψει’ τον βαθμό και στις καθυστερήσεις άφησε πολύ χώρο, τον οποίο πήρε την κόντρα ο Κουαδράδο και με τη 10 η ασίστ του στη σεζόν, έδωσε σε κενό τέρμα στο Ράμσεϊ που δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Πηγή: sdna.gr

The post Συνεχίζει το… κυνήγι η Γιουβέντους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top