Συνεχίζει το… κυνήγι η Γιουβέντους!

Συνεχίζει το… κυνήγι η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους νίκησε την Σαμπντόρια στην Γένοβα (0-2) και μείωσε τη διαφορά από την Ιντερ στο -2, με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιο αριθμό αγώνων.

Όλο και καλύτερα είναι η Γιουβέντους μετά την ήττα από την Ιντερ στo derby d’ Italia.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πέτυχε στο Marassi τη 2η σερί νίκη της στην Serie A και 4η σε όλες τις διοργανώσεις – με όλες αυτές να έχουν έρθει με clean-sheet.

Οι Bianconeri μείωσαν τη διαφορά από την Ιντερ στο -2 με αμφότερες να έχουν 19 ματς, όμως οι Nerazzurri παίζουν το βράδυ του Σαββάτου (30/01) με την Μπενεβέντο.

Το σκορ για την Γηραιά Κυρία άνοιξε στο 20’ με πλασέ του Κιέζα σε κενό τέρμα έπειτα από ασίστ του Μοράτα από δεξιά, για να χάσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες μόνος του στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη γκολ του Μοράτα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, η Σαμπ προσπάθησε να πιέσει στο φινάλε για να ‘κλέψει’ τον βαθμό και στις καθυστερήσεις άφησε πολύ χώρο, τον οποίο πήρε την κόντρα ο Κουαδράδο και με τη 10 η ασίστ του στη σεζόν, έδωσε σε κενό τέρμα στο Ράμσεϊ που δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Πηγή: sdna.gr

The post Συνεχίζει το… κυνήγι η Γιουβέντους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.