ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έχει καθυστερήσει ποτέ να πληρώσει οποιαδήποτε οφειλή της προς τράπεζα, λέει η Unicars

Δεν έχει καθυστερήσει ποτέ να πληρώσει οποιαδήποτε οφειλή της προς τράπεζα, λέει η Unicars

Η εταιρεία Unicars αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως με έκπληξη είδε το όνομά της να εμφανίζεται σε κατάσταση  «Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων», επισημαίνοντας πως δεν έχει καθυστερήσει ποτέ, ούτε μία μέρα, να πληρώσει οποιαδήποτε οφειλή της προς τράπεζα.


Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η εταιρεία μάλλον έχει συμπεριληφθεί στη λίστα λόγω του ότι ένα μέλος του διοικητικού της συμβουλίου είναι και μέλος του συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Ακόμη αναφέρεται πως ο αριθμός των τραπεζικών συναλλαγών που εμφανίζονται στη λίστα αποδεικνύει ότι πρόκειται για καθημερινές εμπορικές πράξεις πιστώσεων και εισαγωγών και είναι απόλυτα συμβατός με το μέγεθος της εταιρίας.

Η Unicars αναφέρει πως ανέκαθεν, όλα της τα τραπεζικά δάνεια και διευκολύνσεις έχουν συναφθεί με συνήθεις  εμπορικούς όρους και πρακτικές και πως σσε καμία περίπτωση δεν έχει τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης για οποιονδήποτε λόγο.

Για επαλήθευση των πιο πάνω επισυνάπτεται στην ανακοίνωση  σχετική βεβαίωση από την Τράπεζα Κύπρου.

Επίσης η εταιρεία αναφέρει πως επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα της δικαιώματα.

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top