LIFESTYLE

Tζένη Μπότση: Δακρυσμένη και με τρεμάμενη φωνή «Mε έβαλε να χορέψω και τον είδα να αυτοϊκανοποιείται»

Tζένη Μπότση: Δακρυσμένη και με τρεμάμενη φωνή «Mε έβαλε να χορέψω και τον είδα να αυτοϊκανοποιείται»

DATA[

Η Τζένη Μπότση ήταν καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της για την σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη σε νεαρή ηλικία σόκαραν όλους μας. Μεταξύ άλλων περιέγραψε τα εξής:

«Το πρώτο ραντεβού έγινε σε κεντρικό θέατρο. Μου είπε ότι “βλέπεις εδώ ότι γίνονται δουλειές γιατί φτιάχνουμε το σκηνικό και πρέπει να πάμε στο γραφείο”. Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Δεν ξέρω τι ήταν εκεί. Εκεί έγινε η ακρόαση. Μου είπε να ξεχάσω το κείμενο και πως θα υπαγορεύει εκείνος τι θα λέω. Κάποια στιγμή άρχισε τη βωμολοχία, είπα ότι δεν μπορώ να του τα πω αυτά τα λόγια, μου είπε ότι το καταλαβαίνει αλλά θα υπάρξει διασκευή του έργου οπότε ίσως να φύγω και να το σκεφτώ και να ξαναπάω μία επόμενη φορά για να συνεχίσουμε. Όντως έφυγα, το σκέφτηκα πολύ, αποφάσισα να το παλέψω, και ξαναπήγα πάλι στο ίδιο μέρος. Μου ζητήθηκε να φοράω και φούστα που δεν φορούσα την πρώτη φορά. Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο.

Ενιωσα μετά από λίγο, πολύ κοντά την ανάσα του, και όταν γύρισα να τον κοιτάξω είδα ότι αυτοϊκανοποιούνταν. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα φώναζα κι έκλαιγα και νομίζω ότι και αυτός σοκαρίστηκε με την τόσο έντονη αντίδρασή μου. Τότε ήμουν 22 ετών. Ήταν κλειδωμένη η πόρτα, δεν μπορούσα. Οπότε ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και μετά έφυγα και δεν το είπα σε κάνενα για πάρα πολλά χρόνια. Ξέρω ότι δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου. Δεν θα με ξαναφήναν να ασχοληθώ με το θέατρο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Δεν μπορούσα να το πω στους φίλους μου, δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Μόνο στην κοπέλα που ήμασταν μαζί στο καμαρίνι μου είπε λίγες ημέρες μετά “ξέρεις κάτι, με πήρε αυτός τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να κάνω μια οντισιόν”. Και γύρισα και την κοίταξα και της είπα “μην πας”. Αυτή η κοπέλα μου έστειλε πριν λίγες ημέρες μήνυμα και μου είπε “σε ευχαριστώ που με προστάτευσες”. Είναι η μόνη κοπέλα που κατάφερα να προστατεύσω», είπε. Δείτε την σοκαριστική εξομολόγηση της

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top