ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι ΘΕΜΑ (και) το… ΜΗΔΕΝ

Είναι ΘΕΜΑ (και) το… ΜΗΔΕΝ

Τρία διαδοχικά ντέρμπι για τον ΑΠΟΕΛ. Τρία ματς χωρίς νίκη, δύο σερί ήττες και πλέον πρέπει να περάσει από… «βουνά και θάλασσες» για να βρεθεί στην εξάδα. Επιπλέον, το θέμα που έχει με το σκοράρισμα, φαίνεται να μην έφυγε ποτέ.

Δεν είναι η κακή εικόνα και το πισωγύρισμα απέναντι σε Απόλλωνα και ΑΕΛ αντίστοιχα, δεν είναι μόνο οι δύο ήττες στη Λεμεσό, είναι και το πρόβλημα που υπάρχει από την αρχή της σεζόν με το γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα (ξανά). Με την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, φαινόταν μια αλλαγή και σε αυτό τον τομέα, ωστόσο το δεν βρέθηκε η λύση τελικά, αφού απέναντι σε μεγάλες ομάδες, οι γαλαζοκίτρινοι αδυνατούν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα, με το θέμα της… αστοχίας να επανέρχεται. Τελικά, φαίνεται, πως δεν έφυγε ποτέ.

Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον Απόλλωνα για τον θεσμό του κυπέλλου που ήθελε όσο ποτέ άλλοτε την πρόκριση.

Μετά η ομάδα του Ελλαδίτη κόουτς έμεινε… άσφαιρη. Προσπαθεί να βρει λύσεις ο 44χρονος τεχνικός ο οποίος σε όλο αυτό είναι ο τελευταίος που φταίει καθώς αυτό το ρόστερ παρέλαβε και με αυτούς τους παίκτες δουλεύει.

Ούτε με Ανόρθωση, ούτε με Απόλλωνα, ούτε με ΑΕΛ γκολ για τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός των άλλων, πολλών θεμάτων που υπάρχουν στους γαλαζοκίτρινους, είναι και αυτό ένα ζήτμα που καλούνται να λύσουν, αν θέλουν να βρεθούν στην εξάδα και να κατακτήσουν το κύπελλο που θα τους δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

The post Είναι ΘΕΜΑ (και) το… ΜΗΔΕΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top