ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυνικός Παναθηναϊκός, έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού!

Κυνικός Παναθηναϊκός, έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός ήταν άριστα στημένος στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν και έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού (2-1).

Κυνικός ο Παναθηναϊκός, επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού και του έσπασε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα! Άριστα στημένη η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στους Πειραιώτες που έβαλαν αντίδραση μόνο στο φινάλε του ματς!

Κορυφαίος ο Σανκαρέ με ασίστ και γκολ, από κοντά ο Μαουρίσιο αλλά και ο Βέλεθ για το τριφύλλι, με τον Μπουχαλάκη από την άλλη να είναι κορυφαίος του Ολυμπιακού και ο Σα να αποδεικνύεται μοιραίος για το λάθος του στο δεύτερο γκολ των “πράσινων”.

Μια σειρά από αήττητα σερί έσπασαν στη Λεωφόρο. Πρώτα το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, το αήττητο του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και το σχεδόν… δύο χρόνια εκτός έδρας αήττητο των Πειραιωτών! Ένατο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα για τον Παναθηναϊκό!

Κακό κοουτσάρισμα από τον Μαρτίνς, ο οποίος δεν παρέταξε ορθολογικά την ομάδα του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το “πλήρωσε”. Στους 57 βαθμούς και στην κορυφή παρέμεινε ο Ολυμπιακός, ανέβηκε τρίτος έστω και με ματς περισσότερο και με 41 βαθμούς ο Παναθηναϊκός.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Διούδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο και Σανκαρέ στην τριάδα του άξονα, με τους Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη να πλαισιώνουν τον Καμπετσή στην επίθεση.

Ίδια διάταξη και από τον Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό. Ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Ανδρούτσος δεξιά και ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά, ενώ Παπασταθόπουλος και Σεμέδο βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Μπουχαλάκης, Καμαρά και Σίλβα οι τρεις στο κέντρο, ο Φορτούνης στο αριστερό «φτερό», ενώ ο Βρουσάι στο δεξί. Στην κορυφή ο Χασάν.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με σαφή σκοπό να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό και το κατάφερε στο 6ο λεπτό με τον Μαουρίσιο να λειτουργεί ως box-to-box χαφ και με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ, μετά την εξαιρετική σέντρα του Σανκαρέ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν ψηλά, εστιάζοντας σε Σεμέδο-Ανδρούτσο, και εμπόδισε την κυκλοφορία της μπάλας στους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς. Όταν δεν έπιανε αυτό, οι παίκτες του Μπόλονι έφταχναν μια διπλή ζώνη άμυνας με ένα 4-5-1 ουσιαστικά στο δικό τους μισό γήπεδο και έχοντας μοναδικό προωθημένο τον Καμπετσή.

Τα τρία δημιουργικά χαφ που επέλεξε στον άξονα ο Μαρτίνς, ελλείψη και τις απουσίας του Εμβιλά, δυσκόλευε πολλές φορές τους Πειραιώτες στην πρώτη πάσα και στη σωστή ανάπτυξη. Ο Φορτούνης που έπαιζε στο πλάι ήταν αρκετά περιορισμένος και δεν έβρισκε χώρους να δημιουργήσει, με τον Ουμπιακό να δυσκολεύεται στο κάθετο παιχνίδι και να μην μπορεί εύκολα να χτυπήσει στο transition game. Μία φορά το κατάφερε, αλλά ο Βρουσάι μετά το τρομερό “άγγιγμα” του Μπουχαλάκη δεν κατάφερε να βρει εστία από θέση τετ-α-τετ, σπαταλώντας στο 18′ την ευκαιρία να φέρει από νωρίς το σκορ στα ίσα. Ένα πέσιμο του Χασάν δέκα λεπτά μετά δεν ήταν ικανό να «συγκινήσει» τον διαιτητή, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο αλλά να δείχνει αδυναμία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και τον εγκλωβισμένο Χασάν από τα αντίπαλα στόπερ να απειλεί στο φινάλε του ημιχρόνου αλλά χωρίς να βρει εστία.

Περισσότερα σε λίγο…

The post Κυνικός Παναθηναϊκός, έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top