ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη τριών προσώπων για την εξαπάτηση και κλοπή των 53.000 ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη τριών προσώπων για την εξαπάτηση και κλοπή των 53.000 ευρώ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και απόπειρας παραχάραξης νομίσματος, που διαπράχθηκε το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου, στη Λάρνακα.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 21, 49 και 37 ετών, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 24χρονο. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου, συναντήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λάρνακα, με άγνωστο άντρα, που γνώρισε μέσω διαδικτύου και ο οποίος του υποσχέθηκε ότι θα του πολλαπλασιάσει χρηματικό ποσό ύψους 53.000 ευρώ σε 150.000 ευρώ, με τη χρήση χημικών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ ο 24χρονος συνομιλούσε με τον ύποπτο, έχασε τις αισθήσεις του αφού πιθανόν να εισέπνευσε άγνωστη ουσία. Αφού συνήλθε, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι ο άγνωστος είχε φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, αφού έκλεψε το χρηματικό ποσό των 53.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν από μέλη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μία ταξιδιωτική τσάντα η οποία περιείχε υλικά και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για παραχάραξη χαρτονομισμάτων.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE