ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη γυναίκας στη Λάρνακα για υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Σύλληψη γυναίκας στη Λάρνακα για υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Στη Λάρνακα συνελήφθη γυναίκα ηλικίας 31 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής αυτοκινήτου που έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, 2021 στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, εντόπισαν γύρω στις 19.50 χθες βράδυ έξω από υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, αυτοκίνητο χωρίς αριθμούς εγγραφής που φαινόταν να μοιάζει με το καταγγελθέν ως κλοπιμαίο.

Τα μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και λίγο αργότερα θεάθηκε μία γυναίκα να εισέρχεται σε αυτό και να προσπαθεί να το ξεκινήσει.

Αμέσως, οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα και από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το κλοπιμαίο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα ηλικίας 31 ετών συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και οδηγήθηκε μαζί με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οδήγησης χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Στη συνέχεια η γυναίκα παραδόθηκε στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου επανασυνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και για την κλοπή του αυτοκινήτου και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top