ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά την «απώλεια» της εξάδας, αρκεί το… αιώνιο γόητρο για ΑΠΟΕΛ;

Μετά την «απώλεια» της εξάδας, αρκεί το… αιώνιο γόητρο για ΑΠΟΕΛ;

Μπορεί η εξάδα για τον ΑΠΟΕΛ να χάθηκε, αφού ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ με 1-0 και πήρε αυτός τι εισιτήριο για το πρώτο γκρουπ, όμως, τώρα είναι η στιγμή, που στους γαλαζοκίτρινους, πιο «πληγωμένοι» από κάθε άλλη φορά, πρέπει να δείξουν ποιοι είναι.

Σε ένα ντέρμπι ενάντια στην «αιώνια» αντίπαλο τους, Ομόνοια, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, καλείται να ξεπεράσει την απογοήτευση και να πάρει το τρίποντο.

Τα λάθη από την αρχή της σεζόν -και όχι μόνο- κόστισαν ακριβά στον ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να μπει στο γκρουπ του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία του, γράφοντας μια «μαύρη» σελίδα.

Όλα αυτά, οι γαλαζοκίτρινοι, όμως, πρέπει να τα αφήσουν πίσω και να παίξουν μόνο για τη νίκη. Αυτό προστάζει το όνομα τους. Αυτό προστάζει η ιστορία τους. Αυτό προστάζει η συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ίσως, μέσα σε όλα αυτά, το γόητρο για τον ΑΠΟΕΛ, να μην αρκεί, αλλά αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αγωνιστεί για το σήμα στη φανέλα και φυσικά για να πάρει την άτυπη «ρεβάνς» του πρώτου γύρου, όταν έχασε με 3-0.

The post Μετά την «απώλεια» της εξάδας, αρκεί το… αιώνιο γόητρο για ΑΠΟΕΛ; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top