ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι φαβορί και θέλει να το επιβεβαιώσει η Ανόρθωση – Θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα η Δόξα

Είναι φαβορί και θέλει να το επιβεβαιώσει η Ανόρθωση – Θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα η Δόξα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η Ανόρθωση θα υποδεχθεί τη Δόξα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” το απόγευμα του Σαββάτου (20/02, 16:00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στην 4η θέση με 48 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή και θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των προπορευόμενων ομάδων (Ομόνοια, ΑΕΛ, Απόλλων), για να μπει με άλλο αέρα στα πλέι-οφ, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα, διεκδικώντας τον τίτλο που είναι και ο μεγάλος της στόχος τη φετινή σεζόν.

Η “Κυρία” είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως η Δόξα είναι μία επικίνδυνη ομάδα, που στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, γι΄ αυτό και ο Τιμούρ Κετσπάγια ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στα μετόπισθεν, ειδικά στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, αλλά και στα “στημένα”.

Δούλεψε αρκετά στις τελευταίες προπονήσεις σε θέματα τακτικής, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων και περιμένει βελτίωση, όχι μόνο στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και στον τομέα του σκοραρίσματος.

Σημειώνουμε ότι μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Παρασκευής (19/02), ο Γεωργιανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Λόρια, Τζουρ, Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Π. Αρτυματάς, Κορρέια, Πηλέας, Αμπαρτζουμιάν, Βργκοτς, Ρισβάνης, Κορέα, Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Μίχα, Χουσμπάουερ, Μαργκάσα, Χρυσοστόμου, Οκριασβίλι, Μανιάς, Παρούτης, Καλτσάς, Κβιλιτάια, Χριστοφή.

Στην αντίπερα όχθη, οι “πράσινοι” της Κατωκοπιάς προετοιμάστηκαν έτσι κι αλλιώς χωρίς να τρέφουν ψευδαισθήσεις για την εξάδα, από την στιγμή που “πέταξαν στα σκουπίδια” τις ευκαιρίες που είχαν για να “κλειδώσουν” την 6η θέση, η οποία πλέον έχει χαθεί οριστικά, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στη βαθμολογία, ο βασικός στόχος της Δόξας η οποία θα δώσει μάχη στο Β΄ γκρουπ για να αποφύγει τη διαβάθμιση, αναμένεται να είναι η ισοπαλία και αν δει στη ροή του αγώνα ότι μπορεί να πάρει και τη νίκη, θα την κυνηγήσει…

Ο Κύπριος τεχνικός, Κώστας Σακκάς, ο οποίος “σκάναρε” την Ανόρθωση πριν καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο το οποίο και ανέλυσε στους παίκτες του, αναμένεται ότι θα προσπαθήσει να εξουδετερώσει τα ατού του αντιπάλου, για να μην επιτρέψει στην “Κυρία” να κάνει το παιχνίδι της.

Θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, τόσο στο αρχικό σχήμα, όσο και σε θέματα τακτικής, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Πάφος FC.

Θα είναι στη διάθεση του ο Τραϊτσέφσκι, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών, στο πρώτο ματς της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος, όμως δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μέσκα, ενώ ο Μπόλιεβιτς ήταν εξαιρετικά αμφίβολος…

The post Είναι φαβορί και θέλει να το επιβεβαιώσει η Ανόρθωση – Θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα η Δόξα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top